Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Αγ Γεωργίου: “Επιτέλους έναρξη Β’ γύρου”

Μια από τις δυσκολότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις της θα δώσει το Σάββατο 19/1 η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας.

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας για τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, ο οποίος θα παίξει με την πρωτοπόρο Αταλάντη.

Εκτός αυτού του αγώνα, οι άνθρωποι της ομάδας του Κεραυνού γνωρίζεις πως και η συνέχεια θα είναι δύσκολη με παιχνίδι μεσοβδόμαδα κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου και μετά στα καπάκια το Σάββατο εντός με τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Παρόλο αυτά, η ομάδα καθησυχάζει τον κόσμο της και σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα παλέψει όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

Τέλος, στην ανακοίνωση που ακολουθεί γίνεται λόγος και για την έφεση που έχει καταθέσει η ομάδα του Κηφισού κάτω Τιθορέας, για την οποία δεν ανησυχεί η διοίκηση του Κεραυνού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

6 2019 επιτελους πρεμιερα β γυρου το Σαββατο 19-1 σε μια δυσκολη εδρα με την πρωτοπορο Αταλαντη και ωρα 15:00 . Απο τις δυσκολοτερες αποστολες και μετα δυο εντος με Μαρτινο Τεταρτη και Αγ Παρασκευη Σαββατο Δυνατα ματς οπως ολα της κατηγοριας Ειμασται αποφασισμενοι να παλεψουμαι ολα τα ματς . Οσο για την εφεση που υπεβαλλε ο Κηφισσος ενημερωνουμε τους φιλους του Κεραυνου την ερχομενη εβδομαδα αναμενετε η αποφαση … και δεν πρεπει να ανησυχουν

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button