FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… δίπλα στη μικρή Αναστασία! (pics)

Την πρώτη της επίσκεψη σε σχολείο της περιοχής για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας της Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης, αλλά αυτή τη φορά για έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Οι Ανέστης Αναστασιάδης, Μάρκο Μπάζιτς, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι και ο Ντάνιελ Αντέντζο βρέθηκαν στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, συνοδεύοντας την μικρή Αναστασία.

Η μικρή Αναστασία επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου στο σχολείο της καθώς έδινε μάχη με την οξεία λεμφοβλαστική ανεπάρκεια και βγήκε νικήτρια. Οι συμμαθητές της, την υποδέχθηκαν με συγκίνηση αλλά και ιδιαίτερη χαρά, καθώς μπήκε στην τάξη με τους παίκτες της ομάδας, κάτι που ήταν επιθυμία της και φυσικά έγινε με ευχαρίστηση πραγματικότητα.

Οι παίκτες συνομίλησαν αρκετή ώρα με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα και χαμόγελα και προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στο σχολείο, μαζί με την μικρή Αναστασία και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους, καλή χρονιά, με υγεία!!

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου κ. Τσαμπάκαλο και τους υπόλοιπους δασκάλους για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button