FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Απειλεί” τον Μπλάζιτς ο Μπουσούλατζιτς(pic)

Η μη συμμετοχή του Μάρκο Μπλάζιτς στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία τον έχει φέρει σε θέση που να απειλείται από τον μέσο του Ατρομήτου Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Από την πρώτη κιόλας χρόνια του ΠΑΣ Λαμία στη Superleague, ο Μάρκο Μπλάζιτς έδειξε πως θα είναι ο ηγέτης της στο κέντρο, όπως άλλωστε ήταν και στον χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της στη Football League.

Ο Σέρβος μέσος πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος και καλύτερος πασέρ του πρωταθλήματος ξεπερνώντας τις 300 πάσες σε μια αγωνιστική χρονιά.

Φέτος, αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά ο 33χρονος άσος έχει φτάσει τις 128 εύστοχες πάσες έχοντας μόλις 11 παιχνίδια, παρόλο αυτά η μη συμμετοχή του στα τελευταία παιχνίδια της Λαμίας τον έχει κρατήσει αρκετά χαμηλά σε σχέση με τα στάνταρ του.

Το αποτέλεσμα της μη συμμετοχής του στα ματς του ΠΑΣ, είναι πως ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς του Ατρομήτου έχει πλησιάσει τον Μπλάζιτς και είναι αρκετά κοντά στον να τον πετάξει εκτός πεντάδας.

Ο μέσος των Περιστεριωτών έχει σε 14 αγώνες 119 πάσες απειλώντας τον παίκτη της Λαμίας.

Από την άλλη, όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω ο Ελίνι Δημούτσος είναι πρώτος σε πάσες αυτή την στο στον ΠΑΣ Λαμία με 131 στο σύνολο.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button