Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεμομωνένα στη Λαμία οι φίλοι του ΠΑΟ!

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Λαμία.

Την Πέμπτη 10/1 ο ΠΑΣ Λαμία στις 19:30 θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Υπουργείο Αθλητισμού τώρα, με σημερινή του απόφαση απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμί.

Παρόλο αυτά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω απόφαση του Υπουργείου, η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών των «πρασίνων» επιτρέπεται κανονικά και θα τοποθετηθούν στη θύρα «8» του γηπέδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button