Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας!

Με 6 παιχνίδια θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Με 6 παιχνίδια θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν 6 αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας.

Όπως κάθε αγωνιστική θα δώσω τα προγνωστικά μου με καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα όπως κάνω τα τελευταία χρόνια…

Πάμε να δούμε τι έχουμε:

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ–> Δεύτερο εντός έδρας ματς για τη Μαλεσίνα, η οποία ξεκίνησε με το δεξί και θέλει να συνεχίσει με νίκη. Μεγάλες οι διαφορές με τον Πελασγιακό οπότε θα πάμε με τον 1 (άσσο).

ΑΤΑΛΑΝΤΗΚΑΛΥΒΙΑ–> Ωραία παιχνίδι στην Αταλάντη, όπου ο τοπικός ΑΠΟ και η Α.Ε Καλυβίων θα κοντραριστούν με στόχο το 2 στα 2. Παρόλο αυτά βλέπω ισοπαλία (Χ).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣΣΤΥΛΙΣ–> Από τη μία ο Α.Ο Στυλίδας πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν την 1η αγωνιστική, από την άλλη η Προοδευτική Λάρυμνας ψάχνει την πρώτη της νίκη. Δύσκολο ματς, έχω την εντύπωση όμως ότι η Στυλίδα έχει τον πρώτο λόγο, οπότε θα πάω με το διπλό (2).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Από ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Θα πάω με την έδρα και θα επιλέξω τον άσσο (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Η νεανική ομάδα του Ολυμπιακού θα χρειαστεί ορισμένα παιχνίδια για να μπορέσει να μπει στο νόημα της Α΄Κατηγορίας. Από την άλλη ο Παρνασσός έχει την ποιότητα και την ικανότητα να πάρει τη νίκη. Πρώτη διπλή και πάω με το Χ2 (ισοπαλία ή διπλό).

ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ–> Εξίσου δυνατό ματς στο Καλαπόδι. Δύο δυνατές ομάδες και ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Το Καλαπόδι είναι πιο δυνατό φέτος από πέρυσι, ενώ ο Οπούντιος είναι πάντα η επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε έδρα. Δεύτερη και τελευταία διπλή και πάω με το Χ2 (ισοπαλία ή διπλό).

Διαβάστε επίσης

Back to top button