Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

One Λέντας show στην Αγία Παρασκευή!

Τέσσερα από τα πέντε συνολικά τέρματα του Ολυμπιακού Λαμίας στο ματς με τη Νίκη Αγ. Παρασκευής πέτυχε ο Νίκος Λέντας, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Τέσσερα από τα πέντε συνολικά τέρματα του Ολυμπιακού Λαμίας στο ματς με τη Νίκη Αγ. Παρασκευής πέτυχε ο Νίκος Λέντας, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα πήρε τεράστιο διπλό, κερδίζοντας με σκορ 2-5 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λέντα.

Ο έμπειρος σέντερ φορ σημείωσε τα τέσσερα από τα πέντε συνολικά τέρματα της ομάδας του, ενώ το 5ο ήρθε από τον Χαλαστάνη.

Τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Πλιάτσικας και ο Μιχαήλ.

Το ματς:

Στο 8΄πρώτο σουτ του αγώνα για τον Ολυμπιακό, με τον Σαρρή να δοκιμάζει το πόδι του, όμως το αδύναμο σουτ μπλόκαρε εύκολα ο Σκοτίδας.

Ξαφνικό αλλά έξυπνο σουτ του Βαρυπάτη έξω από την περιοχή της Νίκης στο 14΄, ο Σκοτίδας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε με το ένα χέρι τη μπάλα εντυπωσιακά.

Στο 21΄οι αμυντικοί της Αγίας Παρασκευής δεν μπόρεσαν να διώξουν ένα γέμισμα στην περιοχή τους, ο Νίκος Λέντας πήρε τη μπάλα και με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Σκοτίδα για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βαρυπάτης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λέντας, ξανά, έκανε το 0-2 ανενόχλητος.

Στο 31΄ο έμπειρος σέντερ φορ έκανε χατ τρικ. Σέντρα μέσα από την περιοχή της Νίκης, ο Λέντας κατέβασε υποδειγματικά, απέφυγε τον αντίπαλό του και με ψύχραιμο πλασέ στη δεξιά γωνία του Σκοτίδα έκανε το 0-3.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄του αγώνα ο Ζήσιμος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Παπακώστας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σκοτίδας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 56΄ο Ζήσιμος ξανά, έβγαλε μπαλιά πάρε-βάλε στον Μπουγιώτα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λέντας έκανε το 0-4.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 57΄όταν ο Πλιάτσικας πήρε τη μπάλα με τακουνάκι, ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έκανε το 1-4.

Λίγο αργότερα, ο Χριστοφί έβγαλε καταπληκτική σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Νίκης με στόχο τον Μπουγιώτα, όμως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πλάσε σε άδειο τέρμα άουτ.

Τετ α τετ στο 75΄για τους γηπεδούχους, ο Πλιάτσικας έφυγε φάτσα με τον Τσάμη, όμως πλάσαρε άουτ! Φάουλ του Ζήσιμου, ο Μπουγιώτας πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Πολύ ωραία ενέργεια του Πλιάτσικα από τα αριστερά, ο επιθετικός της Αγίας Παρασκευής πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 85΄ο Μιχαήλ έφυγε στην κόντρα, κατάφερε να βρεθεί στην περιοχή και απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και με μεγάλη ψυχραιμία μείωσε το σκορ σε 2-4.

Στις καθυστερήσεις παρόλο αυτά και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καλογρηά από τα αριστερά, ο Χαλαστάνης βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του συμπαίκτη του και έκανε το τελικό 2-5.

Διαβάστε επίσης

Back to top button