Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Διασυλλογικό Τουρνουά ράγκμπι στην Ανθήλη: Ξύλο, λάσπη και χαμόγελα!(pics+vids)

Πως ταιριάζουν όλα αυτά μαζί; Όλα αυτά μαζί τα συνδύασαν σήμερα οι ομάδες ράγκμπι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανθήλης, για το πρώτο τουρνουά του αθλήματος στη Λαμία.

Στην Ανθήλη έδωσαν ραντεβού σήμερα οι γυναικίες και ανδρικές ομάδες ράγκμπι του Παναθηναϊκού, της Attica Springboks των Spartans Athens και του Αιόλου Πάτρας για το πρώτο τουρνουά ράγκμπι που έλαβε χώρα ποτέ στη Λαμία.

Ο λόγος που βρέθηκαν εδώ οι ομάδες ράγκμπι ήταν το θέμα του γηπέδου, καθώς στην Αθήνα δεν τους άφηναν σε κανένα γήπεδο να αγωνιστούν και η τοπική ομάδα του ΠΑΟ Ανθήλης μαζί με την κοινότητα έδωσαν τη λύση στο συγκεκριμένο θέμα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γίνει ο αγώνας σε εξαιρετικές συνθήκες…

Έτσι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ανθήλης σήμερα το μεσημέρι είχαν τη χαρά και τη τιμή να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα στον κόσμο.

Το LamiaSports στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή των διοργανωτών και σας παρουσιάζει μέσω φωτογραφιών και βίντεο το υπέροχο αλλά και συνάμα σκληρό άθλημα του ράγκμπι:

Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες καθώς και βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button