FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύσκολο μεσημέρι για τον ΠΑΣ Λαμία!

Τον καλύτερο και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Φραντζή η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League η ομάδα Κ17 της Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου 19/1 στο γήπεδο της ΕΠΣΦ, γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με σκορ 0-6.

Στο 14′ το 0-1 με πλασέ του Τσοπούρογλου, μετά από γύρισμα του Γκορντεζιάνι από αριστερά.

Στο 34΄ σουτ του Λαγωνίδη, ο Μαυράδας διώχνει με τα δάχτυλα τη μπάλα, που χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ, στην εκτέλεση ο Κουλιεράκης έκανε το σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας για το 0-2.

Στο 38′ το 0-3 όταν ο Γκορντεζιάνι γύρισε με τακουνάκι στον Τσοπούρογλου, αυτός έδωσε την ασίστ στον Αλτιντζή και αυτός με πλασέ από κοντά νίκησε Μαυράδα.

Στο 44΄ το 0-4 όταν ο Τσοπούρογλου πήρε την μπάλα από κεφαλιά πασά συμπαίκτη του και μετά από προσποιήσεις μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα τον Μαυράδα.

Στο 61′ το 0-5 με τον Κιτζάκη να κάνει συρτή σέντρα σουτ από δεξιά και με την παρέμβαση του Τζόλης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 79΄ γύρισμα του Γκορντεζιάνι από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τεμερτζόγλου για το 0-6.

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος (89΄ Νικολάου), Παλιαλέξης, Γεωργούσης, Σεντής (46΄ Αναγωνστόπουλος), Σπαθούλας, Κωστάκος, Γεμενής (71΄ Τολά), Ματθαίου (89΄ Σταυρομήτρος), Χύσκα (89΄ Μπακοστέργιος).

ΠΑΟΚ (Αλεξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος (46΄ Τσιόπτσης), Κιτζάκης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης (65΄Κιουρτσίδης), Λαγωνίδης, Καραμπέρης (58΄ Κουίδης), Αλτιντζής, Κουτεντάκης, Γκορντεζιάνι, Τζόλης (63΄ Τεμερτζόγλου), Τσοπούρογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button