Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ»

Στην Ουκρανία υποστηρίζουν ότι ο Τόμας Κεντζιόρα μπορεί τελικά να αποχωρήσει από την Ντινάμο Κιέβου ως ελεύθερος και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ντινάμο Κιέβου και αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Η Ντινάμο αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά στην Ουκρανία υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο Πολωνός αμυντικός να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να υπογράψει έτσι στον ΠΑΟΚ.

«Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ θέλει να λάβει η Ντιναμό για την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός έχει διορία μία εβδομάδα για να συμφωνήσει με την ομάδα του Κιέβου για τη μεταγραφή, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει νέο αμυντικό», τονίζουν στην Ουκρανία και προσθέτουν:

Ο παίκτης θα λάβει ένα συμβόλαιο ύψους 1.000.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει 200.000 ευρώ για τον αμυντικό, αν και η Ντιναμό θέλει να λάβει 500.000 ευρώ για τον παίκτη και 500.000 ευρώ ως μπόνους. Εάν οι σύλλογοι δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button