Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκέλα στο 92′ για την Αϊντχόφεν

Η πρωτοπόρος προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Έμεν, αλλά το VAR και ο Πέντερσεν τής στέρησαν δυο βαθμούς, 2-2, ξεκινώντας με απώλεια βαθμών το 2019.

Έμεν-Αϊντχόφεν 2-2
(80′, 90’+2′ Πέντερσεν/ 15′ Ντε Γιονγκ, 71′ Ανχελίνο)

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, για το 2019, η Αϊντχόφεν, καθώς η πρωτοπόρος έχασε δυο βαθμούς στις καθυστερήσεις, με την Έμεν να επιστρέφει από το 0-2 και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 92ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο ματς, η Αϊντχόφεν άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντάμφρις βρήκε τον Ντε Γιονγκ, εκείνος νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με το 15ο γκολ του την εφετινή σεζόν, το 99ο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν. Στο 27′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τον Ντε Γιονγκ να στρώνει στον Ντάμφρις, αλλά εκείνος να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι καλύτεροι και στο 57′ θα μπορούσαν να κάνουν το 0-2, όταν ο Καβλάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά με χρήση VAR διαπιστώθηκε πως ο Ντάμφρις επηρέαζε τη φάση και ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 66΄ο Γκουτιέρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι, όπως φάνηκε με χρήση VAR και τελικά το 0-2 έγινε στο 71ο λεπτό με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αϊντχόφεν, τον Ισπανό μπακ Ανχελίνο. Στο 78′ ο Νίκλας Πέντερσεν πέρασε στο ματς και ήταν ο άνθρωπος που θα καθόριζε τη μοίρα του αγώνα. 71 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Δανός μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Αϊντχόφεν και έκανε το τελικό 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό στην Έμεν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button