Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Μαλίν καταγγέλλει επίσημα την Μουσκρόν για Πιεμπονγκσάντ

Εισαγγελέας των στις Βρυξέλλες έπειτα από καταγγελία της Μαλίν διεξάγει έρευνα σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μουσκρόν όπου ηγείται ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, τονίζοντας πως πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι δύο μεγαλομάνατζερ.

Η υποβιβασμένη Μαλίν επιχειρεί με κάθε τρόπο να αποδείξει πως χορηγήθηκε παράτυπα η άδεια συμμετοχής της Μουσκρόν στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Οι «Μαλινουά» μάλιστα από τα λόγια πέρασαν στην πράξη καταγγέλλοντας επισήμως στον αθλητικό εισαγγελέα πως πραγματικά αφεντικά της Μουσκρόν είναι ο περιώνυμος σούπερ ατζέντης Πίνι Ζάχαβι από κοινού με τον συνεργάτη του και μεγαλομάνατζερ Φαλί Ραμαντάνι.

Επίσης θεωρούν πως ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος ενδιαφέρεται και για τον Παναθηναϊκό είναι εκπρόσωπος των δύο ατζέντηδων και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιοκτήτης της Μουσκρόν.

Η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη και μένει να φανεί εάν θα αποδειχθεί πως έχουν κάποια βάση οι ισχυρισμοί της Μαλίν με την ιστορική ομάδα να ισχυρίζεται πως έχει εξαπατηθεί λόγω της εμπλοκής των διάσημων ατζέντηδων στη Μουσκρόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button