Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Γαλλική δυάδα με γκολ»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, 3 στα 3 εχθές συν 2 ειδικά στοιχήματα και όποιος ακολούθησε έβγαλε καλό κέρδος. Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν αναμετρήσεις για το Champions League και το Europa League. Υπάρχουν όμως εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια κυπέλλων στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με το Σαμπιονά και δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τις δύο αναμετρήσεις λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΝΤΙΖΟΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ 20:00

Η Ντιζόν προέρχεται από ήττα εκτός έδρας από την Νίς όπου και προηγήθηκε με 1-0 στο 22΄. Η Νίς ισοφάρισε στο 29΄και πέρασε μπροστά στο 47΄με 2-1 όπου και ήταν το τελικό σκορ. Η Ντιζόν σε αυτά τα πρώτα 6 παιχνίδια στο Σαμπιονά έχει 5 ήττες και 1 ισοπαλία 0-0 με την Νίμ. Η Μαρσέιγ μετά το καταπληκτικό 3-4 στο πριγκιπάτο απέναντι στην Μονακό σκόνταψε με αντίπαλο την Μονπελίε σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα, αποβολές και κάρτες.

Η Ντίζον φυσικά και θέλει βαθμούς για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση αλλά η Μαρσέιγ δεν είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να το ελπίζει αυτό.Και οι δυο θα πάνε με απουσίες στην αναμέτρηση αλλά η Μαρσειγ έχει περισσότερο βάθος στον πάγκο από την Ντιζον. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα μπουν στην τετράδα και αυτό είναι και το ζητούμενο μετά το 0-0 με την Μονπελιέ. Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες λέει 6/8 over 2.5 και 6/8 g/g τα τελευταία 8 χρόνια όποτε συναντήθηκαν. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

MONAKO – NIΣ 22:00

Η Μονακό δεν λέει να στρίψει με τίποτα κάτι πολύ παράδοξο αν αναλογιστεί κανείς το υλικό που διαθέτει. Βρίσκεται στην 19η και προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 7-14. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα ο Ζαρντίμ και πρέπει να το κάνει άμεσα. Η Νίς είναι η μεγάλη έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος μια ομαδα νεανική και άπειρη που μέχρι στιγμής δεν έχει την αίσθηση του κινδύνου. Έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10-8.

Οριακό παιχνίδι για την Μονακό καθώς κάθε απώλεια από δω και πέρα θα είναι πολύ σημαντική για  την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η Μονακό θα μπει αποφασισμένη για τους τρεις βαθμούς . Θα πάω συντηρητικά στο 1Χ & over 1.5 με απόδοση 1.65 ποντάροντας ουσιαστικά στην ανάγκη για βαθμούς και την ποιότητα της Μονακό.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

FUN BET

Να υπάρξει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με απόδοση 3.70

Γενικά στα παιχνίδια τους υπάρχουν πολλά νεύρα και κάρτες. Και με το ιστορικό της Μονακό φέτος με 3 κόκκινες σε 6 παιχνίδια ποσοστό 50% δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΝΤΙΖΟΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ

2Χ & over 1.5 goal (1.85)

MONAKO – NIΣ

1x & over 1.5 goal (1.65)

us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button