FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίζει για τη νίκη… και τη σωτηρία του!(match day)

Τα αποτελέσματα των διεκδικητών της παραμονής στη SuperLeague για την 17ης αγωνιστικής, αναγκάζουν τον ΠΑΣ Λαμία να παίξει σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Όλοι γήπεδο! Καμία δικαιολογία! Στηρίξτε την ομάδα της πόλη σας!

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει σήμερα στις 19:00 (LamiaSports – ΕΡΤ) με τον Παναθηναϊκό, στο ΔΑΚ της πόλης με μοναδικό στόχο τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Ειδικά μετά από αυτά τα αποτελέσματα που είδαμε από ομάδες όπως ο ΟΦΗ, αναγκάζεται η Λαμία να αναζητήσει τη νίκη σε ένα παιχνίδι όπου μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα σε μία ιστορική ομάδα.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μάκης Χάβος σε ένα ακόμη παιχνίδι αντιμετωπίζει δυσκολίες, μιας και τιμωρημένος είναι ο Γιάννης Σκόνδρας ενώ εκτός αποστολής χωρίς καμία δικαιολογία από την ΠΑΕ, είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Μάρκ Ασίγκμπα.

Από την άλλη επέστρεψε σε αποστολή της Λαμίας ο Μάρκο Μπλάζιτς πράγμα το οποίο μόνο να σκορπίσει χαμόγελα μπορεί στους ανθρώπους της ομάδας.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείτε από τους:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
27 Vanderson Scardovelli

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Στο μυαλό του Χάβου

Έχοντας τώρα στα χέρια μας την αποστολή της ομάδας, αλλά γνωρίζοντας και ορισμένα από τα πλάνα του Μάκη Χάβου θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα.

Κάτω από τέρμα θα δούμε και πάλι τον Σαράνοφ, ο Πλιάτσικας και ο Αντέτζο δεν φεύγουν από τα στόπερ εύκολα, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος θα είναι δεξιά και ο Βάντερσον αριστερά.

Στα χαφ, θα δούμε ξανά το δίδυμο Δημούτσος με Μπλάζιτς ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο, με το σενάριο να παίζουν στην ίδια ενδεκάδα ο Ισπανός Τομάς και ο Αργεντινός να εγκαταλείπετε.

Στα άκρα τώρα, αριστερά θα έχουμε τον Επστάιν, δεξιά τον Καραμάνο ενώ στην κορυφή της επίθεσης τον Χερόνιμο Μπαράλες.

 Τα αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία έκανε γνωστούς εχθές το απόγευμα ο Γιώργος Δώνης.

Σε αυτή την αποστολή ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν συμπεριέλαβε τους Ουσμάν Κουλιμπαλί, Εμάνουελ Ινσούα (τιμωρημένος), Αχιλλέα Πούγγουρα και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Καμπετσής.

 

Η μετάδοση του αγώνα

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ αλλά εννοείται πως το LamiaSports θα βρίσκεται στο ΔΑΚ Λαμίας και θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

Όλοι στο γήπεδο!

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης σας!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button