ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίτι στην AS: «Θα συνεχίσω για έναν ακόμη χρόνο!»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ισπανική «AS» ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, αποκάλυψε πως έχει σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ισπανική «AS» ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, αποκάλυψε πως έχει σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο.

Είναι σίγουρα μέσα στους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φορέσανε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Σίγουρα, είναι ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης που αγωνίστηκε με τα «κυανόλευκα» και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πίτι.

Ο Ισπανός έμπειρος μεσοεπιθετικός, στα 40 του χρόνια πλέον ολοκλήρωσε μία ακόμη σεζόν παίζοντας για τη Λαμία μετρώντας φέτος 11 συμμετοχές.

Το ερώτημα πολλών, μετά την ολοκλήρωσε της σεζόν, ήταν αν ο Ισπανός θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και αν το επιθυμεί αυτός, αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ Λαμία.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Πίτι, ο οποίος μίλησε στην ισπανική «AS» τονίζοντας πως έχει στόχο να παίξει για ακόμη έναν χρόνο.

«Αισθάνομαι ακόμα καλά σωματικά και σκοπεύω να συνεχίσω να παίζω για μια ακόμη σεζόν. Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Πρόσφατα τελείωσσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τη Λαμία. Θέλω να παραμείνω κοντά στο ποδόσφαιρο και κοντά στην μπάλα», σημειώνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής στην «AS».

«Θέλω να γίνω προπονητής στο μέλλον. Ελπίζω να πάρω το μισό καλό από αυτό που μου δόθηκε ως παίκτης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γίνει προπονητής.

«Βλέπω πολλούς συναδέλφους προπονητές και είναι μια κατάσταση που μου αρέσει και την οποία θέλω να ακουλουθήσω όταν αποσυρθώ».

Μετάφραση: LamiaSports

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button