FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κύπελλο, ροτέισον… και ευκαιρία στους αναπληρωματικούς!

Και μόλις τελείωσε το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό για τη SuperLeague… ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της SuperLeague κέρδισε με 1-0 σκορ τον Παναθηναϊκό με απίστευτο γκολ του Φακούντο Μπερτόλιο.

Έτσι, η ομάδα του Μάκη Χάβου πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, φτάνοντας τους 14 βαθμούς ενώ έβαλε από κάτω της τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ισοβαθμία.

Αυτός ο αγώνας ήταν μία πραγματική μάχη, καθώς και οι δύο οι ομάδες αναζητούσαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Ο αγώνας του Κυπέλλου

Παρόλο αυτά, πλέον έχει γίνει συνήθεια η νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού εντός έδρας αλλά την Πέμπτη οι δύο ομάδες έχουν και πάλι ματς.

Την Πέμπτη 24/1 η ομάδα της Λαμίας θα παίξει τον δεύτερο αγώνα της για το Κύπελλο Ελλάδος στη φάση των «16» με αντίπαλο τους «πράσινους» στο 4ο παιχνίδι της συνολικά στη σεζόν.

Ο Χάβος δεν θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεσή του τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος τραυματίστηκε εκ νέου εχθές στη γάμπα και σήμερα αναμένουμε νεότερα για την κατάστασή του, ενώ λογικά εκτός θα είναι και ο Φακούντο Μπερτόλιο ο οποίος αποχώρησε εχθές από τον αγώνα και ήταν εμφανώς κουρασμένος.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον ΠΑΣ, ο αγώνας της Πέμπτης ίσως θα έπρεπε να περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς προέχει η παραμονή της ομάδας στη SuperLeague.

Εννοείται πως είναι σημαντικό για την ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά θα ήταν προτιμότερο να σωθεί παρά να προκριθεί.

Χρειάζεται ροτέισον!

Τα πολύ κοντινά παιχνίδια για Κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και τα επόμενα που ακολοθούν ίσως αναγκάσουν τον Χάβο να κάνει ροτέισον το οποίο θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν τις έχουν πάρει.

Πρώτος και καλύτερος ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί και το παιχνίδι της Πέμπτης μοιάζει ιδανικό για να επανέλθει και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Λάζαρ Ρόμανιτς αλλά και το Νίκο Τσούκαλο. Αμφότεροι βρίσκονται συνεχώς στις αποστολές της Λαμίας αλλά δεν αγωνίζονται.

Τέλος και στην άμυνα μπορεί να κάνει ροτέισον ο Έλληνας κόουτς με τον Παπαργυρίου, τον Καρυπίδη, τον Αναστασιάδη και τον Ασίγκμπα να περιμένουν στη γωνία…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button