Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Φουλάρει για 3+1 μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός αναμένει την ολοκλήρωση τριών υποθέσεων για το κέντρο της άμυνας και παλεύει και για έναν αμυντικό χαφ.

Ο Ολυμπιακός αναμένει την ολοκλήρωση τριών υποθέσεων για το κέντρο της άμυνας και παλεύει και για έναν αμυντικό χαφ.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τη μεταγραφική ενίσχυση να παίρνει σειρά. Ήδη τέσσερις παίκτες έχουν πιάσει λιμάνι, αλλά οι αφίξεις θα συνεχιστούν, κυρίως στον χώρο της άμυνας.

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι, παρά τη σφήνα της Λιόν την τελευταία στιγμή για να τον πάρει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 24χρονου αμυντικού με την Πόρτο, δίνοντας ενοίκιο 400.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ορίστηκε στα 15 εκατ. ευρώ. Η γαλλική ομάδα προσφέρει στους «δράκους» 500.000 + 100.000 ευρώ για επίτευξη στόχων, αλλά φαίνεται πως ο Κάρμο θα καταλήξει στον Πειραιά.

Προς θετική κατάληξη οδεύει και η περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, καθώς απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για την απόκτησή του από τη Σαν Λορέντσο. Τέλος, άμεσα αναμένεται στη χώρα μας και ο νεαρός στόπερ Νέλσον Αμπέι της Ρέντινγκ, προκειμένου να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Καρβαλιάλ.

Εκτός από τους τρεις στόπερ, οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προσπάθεια να αποκτήσουν κι έναν αμυντικό χαφ. Στα υπόψη βρίσκεται ο Αλ Μουσράτι της Μπράγκα, αλλά και ο Φάουστο Βέρα της Κορίνθιανς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button