FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπαράλες: «Ξέρουμε πια τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο»

Ο ένας από τους δύο σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία, στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, Χερόνιμο Μπαράλες σχολίασε το σπουδαίο «διπλό» της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές της ψυχολογίας αλλά και της νοοτροπίας των «κυανόλευκων».

Την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον ΟΦΗ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λαμίας, ανοίγοντας «λογαριασμό» στην προσπάθειά του να δικαιώσει όσους του εμπιστεύτηκαν του βασικού κι αναντικατάστατου επιθετικού των «κυανόλευκων» στη φετινή σεζόν.

Κόντρα στην ΑΕΛ τα κατάφερε πάλι, σκοράροντας για την ισοφάριση στο 48’ της αναμέτρησης και βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση, που σήμανε και το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Μάκη Χάβου στη Super League.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες εξελίσσεται στον σκόρερ ολκής που θέλει να βλέπει η Λαμία και ο ίδιος ο «Lobo» εξηγεί στο gazzetta.gr τη σημασία της ενσωμάτωσης όλων των μεταγραφών της ομάδας, που προοδευτικά βρίσκουν ρυθμό και χημεία μεταξύ τους, μπορώντας να πανηγυρίζουν νίκες σαν αυτή στην AEL FC Arena.

Το δεύτερο γκολ σου στο πρωτάθλημα. Σιγά-σιγά βρίσκεις ρυθμό και δίχτυα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί τα καταφέραμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν σημαντική η νίκη, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ μου και μπορέσαμε να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν για να πάρουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς».

Καταφέρατε μάλιστα να κάνετε την πρώτη νίκη για φέτος και μάλιστα εκτός έδρας.

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό το γήπεδο, απέναντι σε μια καλή ομάδα και δεν νομίζω πως θα περάσουν πολλές ομάδες από κει μέσα. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι και να νικήσουμε και τον Λεβαδειακό την επόμενη εβδομάδα. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για μας».

Η Λαμία βελτιώνεται με τον καιρό. Πιστεύεις πως οφείλεται και στην αλλαγή προπονητή;

«Δουλεύουμε πολύ καλά, όπως και πριν. Φυσικά και ο Χάβος κάνει πολύ καλή δουλειά, όμως έπρεπε προοδευτικά να ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Τώρα φαίνεται η βελτίωσή μας, όμως δεν ήταν εύκολο να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πια τι να κάνουμε στο γήπεδο».

Πως σου φαίνεται η Super League σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά που έπαιξες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης;

«Είναι το ίδιο δύσκολη κι ανταγωνιστική! Πολλές καλές ομάδες, πλέον παίζει και η ΑΕΚ, είναι και ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, φυσικά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, είναι πολλές οι μεγάλες ομάδες και τα παιχνίδια δύσκολα. Νομίζω πως το επίπεδο είναι το ίδιο και τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος δεν έχουν αλλάξει».

Πως βλέπεις τη «μάχη» στο εξής για τη Λαμία να μείνει στην κατηγορία;

«Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε! Χρειαζόμαστε χρόνο κι αυτοπεποίθηση, είναι πολύ σημαντικά για μας, ώστε να πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button