Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Βροχή» τα γκολ, «δυνατό» ταμείο!

Τα Κύπελλα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν την Τετάρτη. Δράση υπάρχει σε αρκετές χώρες και εμείς θα εστιάσουμε στις «μάχες» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Φέγενορντ. Αναμετρήσεις που θα μας πληρώσουν με τα γκολ.

Μπράγκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Είχε πάρα πολύ σοβαρό πρόσωπο στην έδρα της Νασιονάλ η Μπράγκα και πέρασε εύκολα με σκορ 3-0. Παράμεινε έτσι στο -6 από την κορυφή και την Πόρτο, με το Λιγκ Καπ να την απασχολεί επίσης. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχει το προβάδισμα της έδρας. Στον αντίποδα, η Σπόρτινγκ έρχεται από το 2-1 κόντρα στη Μορεϊρένσε. Όχι ότι απειλήθηκε ιδιαίτερα, ήταν ωστόσο αυτή που έπρεπε. Ακόμα κι έτσι πάντως, παραμένει σε διαφορά οκτώ βαθμών από την κορυφή. Δεν θα έχουν εύκολο έργο τα «λιοντάρια» απόψε, που πάντως… διψάνε για τίτλους. Μεσοεπιθετικά αμφότερες έχουν ποιότητα και για αυτό θεωρούμε πως υπάρχει αξία στο αμφίσκορο.

Φέγενορντ – Φορτούνα Σιτάρντ

Από γκέλα έρχεται η Φέγενορντ, η οποία ηττήθηκε από την Τσβόλε με σκορ 3-1 στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει στο έπακρο την κακή εικόνα της ομάδας του Ρότερνταμ. Υπάρχει μεγάλη εσωστρέφεια στο σύλλογο, ενώ από τη στιγμή που δεν δείχνει ικανή να «χτυπήσει» πρωτάθλημα, θα κυνηγήσει τον τίτλο τουλάχιστον στο Κύπελλο. Από την άλλη, η Φορτούνα «διασύρθηκε» στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ με το βαρύ 5-1. Κάκιστη εικόνα σε σχέση με αυτό που μας είχε δείξει μέχρι τώρα και τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση. Η Φέγενορντ είχε ηττηθεί μέσα στο «Ντε Κάιπ» στο πρωτάθλημα και θα ψάξει… εκδίκηση απόψε. Για το λόγο αυτό περιμένουμε ανοιχτό ματς, άποψη που ενισχύεται από το επιθετικό ποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων. Πάμε με το over 3.5.

Τα καλυτερα καζινο παίζουν στο Foxbet.gr!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button