Άλλα αθλήματαΠόλο

Εύκολη επικράτηση για τις γυναίκες του Ολυμπιακού!

Νικηφόρα ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στον Γ΄ προκριματικό όμιλο της Euroleague, ο οποίος διεξάγεται στην Πάντοβα της Ιταλίας.

Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε 12-5 της ισπανικής Ματαρό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που αγωνίστηκαν χωρίς την Ελευθερία Πλευρίτου, ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και προηγήθηκαν 3-0 στην πρώτη περίοδο, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στη συνέχεια η ισπανική ομάδα ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, αλλά σταδιακά ο Ολυμπιακός αύξησε το προβάδισμά του και έφτασε στο τελικό 12-5 χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά.

Οι “ ερυθρόλευκες” συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους αύριο (26/1, 18:00), με αντίπαλο τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ, ενώ την Κυριακή (27/1, 13:00) θα δώσουν το ντέρμπι του ομίλου με την ιταλική Πάντοβα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ματαρό): 0-3, 2-3, 1-2, 2-4
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Διαμαντοπούλου, Μπάκλινγκ 3, Έγκενς, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Μαργ. Πλευρίτου 1, Γκόφερς 2, Βασ. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου
Τα γκολ της Ματαρό πέτυχαν οι Γιορέτ 3, Βιθέντε 2.

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας στον Γ΄ όμιλο, η Πάντοβα επιβλήθηκε τη Χάντι Μανσίσκ με 15-5.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button