FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπέρβαση… μόνο για έναν στον ΠΑΣ Λαμία!

Οι συζητήσεις φαίνονται να έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Θα γίνουν όμως υπερβάσεις;

«Κοινό μυστικό» είναι πλέον στον ΠΑΣ Λαμία και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που έχουν πείσει και θα τους ήθελαν και του χρόνου στην ομάδα.

Έχουμε αναφερθεί σε αρκετά άρθρα μας, για το ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές και για το ποιοι βρίσκονται πρώτοι στη λίστα.

Το ερώτημα είναι όμως ένα. Θα γίνει σε κανέναν από τους ποδοσφαιριστές υπέρβαση, αν χρειαστεί;

Αυτή την στιγμή, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία είναι ο Τάσος Καραμάνος. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Έλληνας επιθετικός παίρνει 180χιλ. € τον χρόνο και πως είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.

Όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από τον μεγαλομέτοχο να ξεπεράσει το ποσό αυτό όσο αφορά τους μισθούς και αυτό είναι απολύτως λογικά, έτσι ώστε να μην χαθεί το μέτρο…

Αν όμως έπρεπε να κάνει την υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή αυτός σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Sportime» είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Μπερτόλιο, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του και υπάρχει η πιθανότητα αν ζητήσει αύξηση… να του δοθεί.

Και απολύτως δικαιολογημένα, καθώς πρόκεται για τον ποδοσφαιριστή που ανέβασε μεταφορικά και κυριολεκτικά επίπεδο τον ΠΑΣ Λαμία και μιλάμε για έναν από τους MVP της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button