Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Μάχη» για τον Τονάλι της Μπρέσια

Έτοιμες να δώσουν μεγάλη μάχη για τον…νέο Πίρλο, Σάντρο Τονάλι, είναι τόσο η Ρόμα, όσο και η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπρέσια.

Χωρίς να έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Σάντρο Τονάλι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ο Ιταλός χαφ αγωνίζεται στην Μπρέσια και από το στιλ παιχνιδιού του έχει το παρατσούκλι «νέος Πίρλο».

Πράγματι, ο νεαρός έχει πολλά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με τον θρυλικό μέσο και αρκετές ομάδες τον παρακολουθούν. Μια από αυτές είναι η Ρόμα καθώς ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Μόντσι. Η Ιταλική ομάδα δεν παίζει μόνη της. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα από τη Λίβερπουλ.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την πρόθεση των παραπάνω ομάδων να κινηθούν για την απόκτηση του Τονέλι.

«Ναι είναι αλήθεια, η Ρόμα μας ρώτησε για τον Τονάλι. Ο γενικός διευθυντής τους μας έχει ενοχλήσει πολλές φορές. Πριν λίγο καιρό είχαμε επαφή και με άνθρωπο της Λίβερπουλ. Εγώ προσωπικά θέλω να τον κρατήσω μαζί μας όσο γίνεται παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button