FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μία λαμιώτικη ιστορία… με άρωμα Καταλονίας!(pics+vids)

Ελάτε να σας πούμε μία ιστορία, για έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, όπου στον ΠΑΣ Λαμία τον αποκαλούσαν «μάγο».

Ο Πίτι επέστρεψε εκεί που ανήκει. Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ο Καταλανός Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και πλέον θα φορά ξανά τη φανέλα της φθιωτικής ομάδας.

Πάμε όμως να αρχίσουμε την ιστορία μας…

Ήταν 1 Ιουλίου του 2017 όταν ο ΠΑΣ Λαμία έφερνε στην Ελλάδα, έναν θρύλο της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι άφησε την Κύπρο και την ΑΕΛ πριν από έναν χρόνο και ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κυανόλευκα» του ΠΑΣ.

Αρχικά, αυτοί που γνωρίζανε αμέσως κατάλαβαν το πως θα «κυλίσει» το θέμα με τον Πίτι και το πόσο καλή μεταγραφή ήταν αυτή. Οι υπόλοιποι απλά τον είδαν όλη την χρονιά να κάνει τα μαγικά του.

Χρειάστηκε μόλις 3 αγωνιστικές για να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του σκοράρισμα ο Πίτι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λαμίας.

Μετά απο αυτό ακολούθησαν άλλα 6 τον αριθμό, το ένα πιο σημαντικό από το άλλο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος «έτριβε» τα χέρια του σε κάθε παιχνίδι που έβλεπε τον Ισπανό να έχει κέφια.

Ο Πίτι σκόραρε επίσης και απέναντι στην Κέρκυρα, με πέναλτι δίνοντας έναν σημαντικό βαθμό, στον Απόλλων Σμύρνης, στον Ατρόμητο αλλά και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όμως, τα σημαντικότερα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ είχε κερδίσει τότε με σκορ 4-1 και τα δύο γκολ τα είχε σημειώσει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. Μάλιστα, είχε μοιράσει μέσα στη σεζόν άλλα τρία γκολ.

Συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε σε 30 παιχνίδια, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε και 3 ασίστ.

Όμως, μπορεί από σήμερα να αυξήσει τα νούμερα των γκολ του, των ασίστ αλλά και σίγουρα τις εμφανίσεις του.

Δείτε μερικά από τα γκολ του Πίτι την περσινή σεζόν με τον ΠΑΣ Λαμία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button