Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Κατάρ ο Μπενατιά

Ο Μεχντί Μπενατιά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Κατάρ και πλέον η Γιουβέντους ψάχνει αμυντικό.

Ο Μεχντί Μπενάτια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ. Έτσι η Γιουβέντους για να τον αντικαταστήσει έφερε για τρίτη φορά στο Τορίνο τον Μάρτιν Κάσερες!

Έχοντας χάσει εδώ και καιρό την θέση του βασικού στην Γιουβέντους, ο Μεχντί Μπενάτια αποφάσισε να επιλέξει τα λεφτά από το Κατάρ από μερικούς τίτλους στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαροκινός αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας» θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ. Νέα του ομάδα η Αλ Ντουχάιλ. Η  οποία έδωσε στην Γιουβέντους 8 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 4 «χαρτιά» ετησίως στον Μαροκινό αμυντικό.

Η Γιουβέντους δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μάρτιν Κάσερες. Με τον Ουρουγουανό αμυντικό να αφήνει την Λάτσιο για να επιστρέψει για μία τρίτη θητεία στο Τορίνο με την φανέλα της Γιουβέντους.

Το… Κατάρ φέρνει Κάσερες

Οι Ιταλοί ποντάρουν στην εμπειρία του ποδοσφαιριστή, ενώ το κασέ του είναι ιδιαίτερο χαμηλό σε σύγκριση με την ποιότητα του.

Πλέον ο Ουρουγουανός αμυντικός περιμένει και την επίσημη ειδοποίηση από την Λάτσιο.  Το μόνο που μένει είναι να μεταβεί για τα απαραίτητα ιατρικά τεστ στο Τορίνο.

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος έχει περάσει από την Γιουβέντους το 2009-2010 και από το 2012 μέχρι το 2016, κερδίζοντας αρκετά τρόπαια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button