Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αχιλλέας Δομοκού – Ατρόμητος Π. Γιαννιτσούς: «Κατάθεση ψυχής» από τους γηπεδούχους και επιτέλους νίκη!(pics)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας πανηγύρισε ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος κέρδισε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας ο Αχιλλέας Δομοκού υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 4-2 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε… με λάθος του αρχηγού των γηπεδούχων, Αντωνοπούλου Ηλία στο 4ο λεπτό με αποτέλεσμα ο Μπούσιος Κ. να κάνει το 0-1 με φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή για την ομάδα της Π. Γιαννιτσούς .

Στο 25΄ τραυματίζεται ο Αντωνόπουλος Βασίλης και βγαίνει με αλλαγή και στη θέση του πέρασε ο Ελευθέριος Χριστόπουλος, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από 10 χρόνια στην ομάδα όπου αναδείχθηκε για να την βοηθήσει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον Αχιλλέα από σέντρα σουτ του Αντωνόπουλο Νίκου βρήκε δοκάρι στο 37΄.

Στο 40 είχαμε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι, αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενης ομάδας καθώς ο τερματοφύλακας της παλιάς Γιαννιτσούς τραυματίστηκε από κόντρα και βγήκε αλλαγή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με κακό ποδόσφαιρο, ειδικά από μέρους της ομάδας από τον Δομοκό.

Παρόλο αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε έναν άλλο Αχιλλέα Δομοκού να μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα και μόλις στο 49΄ ο Γιάννης Ντελλος έκανε το 1-1. Στη συνέχεια και πάλι ο Ντελλος στο 62΄ έκανε το 2-1 όμως ο Μπούσιος Κ. της Γιαννιτσούς στο 67΄ απάντησε κατά τον ίδιο τρόπο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή «γράφοντας» 2-2.

Με το που σφυρίζει ο διαιτητής τη σέντρα με τέσσερις μπαλιές βγάζει μια ωραία σέντρα ο Σαΐτης Δημήτρης και με προβολή ο Γκελπινής Γιάννης στο 68΄σημείωσε το τρίτο γκολ του Αχιλλέα, κάνοντας το 3-2.

Στη συνέχεια του αγώνα στο 81΄ λεπτό ο Μπούσιος Κ. κάνει χειρονομία στο βοηθό διαιτητή, η οποία συνοδεύτηκε και με άσχημη ομιλία με αποτέλεσμα να πάρει κόκκινη κάρτα. Στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής αποβάλλει και τον παίκτη της ίδιας ομάδας τον Κουμαντάνο Γ. διότι έσπρωχνε έντονα και απειλητικά τον διαιτητή με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το ματς.

Μετά από 9 λεπτά διακοπής μπήκαν οι ομάδες μέσα στον αγώνα και ο Γιάννης Ντέλλος στο 90 κάνει το πρώτο του χατ-τρικ και το 4-2 για την ομάδα του Δομοκού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button