Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καραδοκεί για Οζίλ ο Μουρίνιο

Οι σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Μεσούτ Οζίλ παραμένουν σταθερά εξαιρετικές, έτσι μια επικείμενη πρόταση της Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του Γερμανού δεν φαντάζει απίθανη, αντιθέτως.

Το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του 29χρονου – πλέον – Μεσούτ Οζίλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υπαρκτό και… διαρκείας. Το φλερτ των «Κόκκινων Διαβόλων» με τον Γερμανό άσσο κρατά σχεδόν δύο χρόνια, όσα περίπου βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αναφερθεί πολλάκις με εγκωμιαστικά σχόλια για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή μη ξεχνώντας την κοινή τους πορεία στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικά χρόνια.

Ο Οζίλ αν και παραμένει σταθερά στην Άρσεναλ, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό συνεχή αμφισβήτηση με τον Ουνάι Έμερι ωστόσο να κάνει τα πάντα προκειμένου να «κερδίσει» τον παίκτη του διατηρώντας τον στο βασικό σχήμα της ομάδας. Παρόλα αυτά στο Νησί υπάρχει – όπως αναφέρει και η Express – ένα κοινό μυστικό, το οποίο προβλέπει επίσημη κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον προσεχή Ιανουάριο για την αγορά των δικαιωμάτων του 29χρονου «Mr Assist».

Οι «Κανονιέρηδες» στο πρόσφατο ταξίδι τους στο Νιούκαστλ είχαν κανονικά στην σύνθεσή τους τον Γερμανό άσσο, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκει δίχτυα μετά από καιρό και να σφραγίζει την νίκη της ομάδας του επί της τοπικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button