FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ανάμεικτα συναισθήματα» με Σέζο στον ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Η ΚΕΔ όρισε στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, τον διαιτητή Αθανάσιο Σέζο να διευθύνει την αναμέτρηση και στον ΠΑΣ Λαμία γνωρίζουν καλά τον ρέφερι από το Κιλκίς.

Για την 15η εξ΄αναβολής αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εντός έδρας με τον Απόλλων Σμύρνης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της παραμονής.

Η ΚΕΔ όρισε τώρα διαιτητή της αναμέτρησης τον Αθανάσιο Σέζο, έναν ρέφερι που γνωρίζει καλά τον ΠΑΣ αλλά και η λαμιώτικη ομάδα αυτόν.

Από πέρυσι έως και φέτος ο Κιλκισαίος διαιτητής έχει βρεθεί πέντε φορές στο ίδιο γήπεδο με την ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ στις 3 από τις 5 ήταν πρώτος διαιτητής.

Η Λαμία τώρα, με διαιτητή τον Σέζο μετράει δύο ήττες από τον Ολυμπιακός με 2-0 στο «Καραϊσκάκης» την περσινή σεζόν και από την ΑΕΚ με 2-0 (πάλι) φέτος στο ΟΑΚΑ.

Οι ήττες:

Πέρυσι, επίσης ο Σέζος ως πρώτος διαιτητής είδε τον ΠΑΣ Λαμία να παίρνει δύο σημαντικές ισοπαλίες με 0-0 στην έδρα του Λεβαδειακού και 1-1 στην έδρα της ΑΕΛ.

Οι ισοπαλίες:

Τέλος, έχουμε και νίκη με διαιτητή τον Αθανάσιο, καθώ στο περσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το 1-0 στο ΔΑΚΛ ο Σέζος ήταν ο 4ος βοηθός του Κατσικογιάννη.

Η νίκη:

Άρα, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, μιας και έχουμε όλα τα αποτελέσματα με διαιτητή τον συγκεκριμένο, ο οποίος θα είναι ο άρχοντας του αγώνα την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button