FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γιάννης Μυστακίδης!(pics+vids)

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στη Γερμανία, αυτός είναι ο Γιάννης Μυστακίδης που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά στον ΠΑΣ Λαμία.

Μπορεί για λίγο καιρό τα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία να πήγαν λίγο πίσω όμως κάτι ο Άνταμ Τζανετόπουλος (ο οποίος υπογράφει από το μεσημέρι της Παρασκευής) κάτι ο Γιάννης Μυστακίδης (που επανήλθε στο προσκήνιο) έχουμε και πάλι κινητικότητα.

Και μας και έχουμε ασχοληθεί ήδη με τον Τζανετόπουλο (Τι;; δεν το έχεις διαβάσει ακόμη; Μπες εδώ γρήγορα) σήμερα θα δούμε το who is who του Μυστακίδη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, στις 7 Δεκεμβρίου του 1994, ο Γιάννης Μυστακίδης είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,81 και οι θέσεις που αγωνίζεται είναι αυτή του σέντερ φορ και του δεξιού εξτρέμ.

Αν και γεννημένος στην Ελλάδα, ο Μυστακίδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Γερμανία και στις ακαδημίες της Χόφενχάιμ. Εκεί έπαιξε στην ομάδα Κ17 του συλλόγου όπου σημείωσε 6 συμμετοχές.

Επίσης, στη Γερμανία αγωνίστηκε και στις Μάνχαιμ Κ19 με 18 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ η τελευταία ομάδα που έπαιξε εκεί ήταν η Φράιμπουργκ 2 με 16 συμμετοχές 6 γκολ και 1 ασίστ.

Στην Ελλάδα ήρθε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, το 2014 και δόθηκε δανεικός αμέσως στον Πιερικό για να πάρει παιχνίδια.

Εκεί αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια της Football League έχοντας και 3 γκολ και 4 ασίστ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε την επόμενη σεζόν για να παίξει σε 64 παιχνίδια, να βάλει 11 γκολ και μοιράσει άλλα 9, στη συνολική του παρουσία με τον «δικέφαλο».

Έπειτα, έμεινε εκτός για 6 μήνες λόγω τραυματισμού και όταν επέστρεψε δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έπαιξε σε 6 παιχνίδια, έχοντας μόλις 1 ασίστ.

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες έχοντας φορέσει σε 10 παιχνίδια τη φανέλα Ηπειρωτών ενώ έβαλε και 1 γκολ.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Μυστακίδης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ21 και Κ18 της Ελλάδας, έχοντας 5 και 2 εμφανίσεις αντίστοιχα.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα επιθετικού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button