Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέο επεισόδιο με Βράνιες στην ΑΕΚ

Ο Βόσνιος αμυντικός προσπάθησε να φύγει από το ξενοδοχείο όταν έμαθε ότι έμεινε εκτός ενδεκάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Χιμένεθ να τον “τιμωρεί” με αποκλεισμό απ’ την αποστολή.

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα για τον Όγκνιεν Βράνιες. Το τρίτο κατά σειρά από το Νοέμβριο. Ποιο ήταν το νέο …επεισόδιο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Βόσνιο άσο; Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1), όταν άκουσε τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Γ. Καραϊσκάκης, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου, εκνευρίστηκε και επιχείρησε να φύγει από το ξενοδοχείο.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έτρεξε πίσω του προκειμένου να τον συγκρατήσει και να τον συνετίσει, με τον Βράνιες να παραμένει μεν ιδιαίτερα εκνευρισμένος αλλά να παραμένει τελικά στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή. Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του, ως προς τον παίκτη που θα έμενε εκτός αποστολής (αρχικά είχε αποφασίσει να “κόψει” τον Μοράν) και με την άφιξη της αποστολής στο Φάληρο ανακοίνωσε ότι ο Βόσνιος αμυντικός μένει εκτός 18άδας.

Γίνεται πλέον εύκολα κατανοητό ότι ο 28χρονος αμυντικός δεν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση, όπως συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, παρά το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, απουσιάζοντας από μια προπόνηση. Τον λόγο πλέον έχει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button