FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Ιβοριανός Ασούμπρε!(pics+vids)

Στον δανεισμό του Ζαν Λυκ Ασούμπρε προχώρησε ο ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον δανεισμό του από την ΑΕΚ Λάρνακας για το επόμενο εξάμηνο.

Το LamiaSports ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι χρειάζεται για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων».

ΖΑΝ ΛΥΚ ΓΚΜΠΑΓΙΑΡΑ ΑΣΟΥΜΠΡΕ

Ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε γεννήθηκε στην Λακότα της Ακτής Ελαφαντοστού, στις 8 Αυγούστου του 1992, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν ξεκίνησε από την χώρα του, μιας και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε στην Ισπανία και την ομάδα της Βιγιαρεάλ Κ19.

Τα επόμενα χρόνια έως και το 2014 ο Ασούμπρε αγωνιζόταν μία στην Κ19 της Βιγιαρεάλ και μία στην ομάδα Β΄ του ισπανικού συλλόγου.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την Γκιμνάστικ της Ισπανίας με την οποία έμελλε να γράψει και τις περισσότερες συμμετοχές του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στη Gimnastic αγωνίστηκε έως το 2018 και συμπλήρωσε 116 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 11 γκολ και μοίρασε άλλα 5.

Το καλοκαίρι του 2018 έφυγε για πρώτη φορά από την Ιβηρική χερσόνησο για να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Με την πρώην ομάδα του Γιοάν Τομάς, ο 26χρονος Ιβοριανός αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 7 ήταν για το Europa League. Είχε 5 συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa και άλλες 2 στην προκριματική φάση.

Παρόλο αυτά με την ΑΕΚ δεν πέτυχε κάποιο γκολ παραμόνο μία ασίστ.

Από σήμερα θα φορά τα «κυανόλευκα» και θα γίνει ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Λαμία με την μορφή δανεισμού, μετά τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Μελίσσα.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή καθώς και βίντεο με τα κατορθώματά του:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button