FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τον «καταδίκασε» ο Μπαράλες!

Για την 15η εξ΄αναβολής αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Απόλλων Σμύρνης του Μπάμπη του Τεννέ.

Αν και «καρδιοχτύπησε» ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε με 2-1 τον Απόλλων Σμύρνης έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ στο 12΄ με ωραία κίνηση ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Βαφέα και έκανε το 1-0.

Ο Ελ Χέλβε με ωραίο σουτ έκανε το 1-1, αλλά ο Μπαράλες και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 2-1, καταδικάζοντας πλέον τον Απόλλωνα του Μπάμπη Του Τεννέ σε υποβιβασμό!

To ματς: 

Μόλις στο 1΄ο Απόλλων προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Ντούρσο να παίρνει τη μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στη περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο δοκάρι του Μελίσσα, με τον Ελ Χέλβε να μην μπορεί να προλάβει τη μπάλα.

Δυστυχώς η Λαμία δεν μπήκε καθόλου καλά στα πρώτα δέκα λεπτά, έχοντας μόλις μία υποψία φάσης, με το σουτ του Καραμάνου από τα 35μέτρα να καταλήγει στα χέρια του Χουάντερον.

ΟΜΩΣ! Στο 12΄ο Βάντερσον έδωσε τη μπάλα στον Μπαράλες μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε εκπληκτική σεντεροφορίσια κίνηση και με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0!!!

Δυστυχώς και πάλι όμως , στο 18΄με εξαιρετικό σουτ του Ελ Χέλβε μέσα στην περιοχή και αριστερά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα για το 1-1. Μία μικρή ασυνεννοησία στην άμυνα της Λαμίας και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων την εκμεταλλεύτηκε απόλυτα.

Στο 20΄έφυγε στην κόντρα ο Απόλλων ο Μελίσσας πρόλαβε τον Ακόστα πριν αυτός σκοράρει για το 1-2…

Στο 24΄ο Κύργιας μάρκαρε αντικανονικά τον Μπερτόλιο μέσα στην περιοχή, με τον Σέζο να δίνει πέναλτι…

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραία ψύχραιμη εκτέλεση έκανε το 2-1!!!!

Στο 30′ σουτ του Ντ’ Ούρσο έξω από την περιοχή και λίγο αριστερά, μπλοκάρει ο Μελίσσας. Και στην επόμενη φάση του αγώνα, ατομική προσπάθεια του Τομάς από αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ του είπε και πάλι “όχι”.

Η Λαμία άρχισε να πιέζει μετά το 32΄και στο 37΄ο Δημούτσος από πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα στο κέντρο και στα χέρια του Χουάντερσον.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Δημούτσος μετά από εξαιρετικό στρώσιμο του Μπαράλες έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο ανάγκασε τον Χουάντερσον να πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το 2-1.

Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την ομάδα του Χάβου να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά ο Απόλλων απείλησε αρκετές φορές το τέρμα του Μελίσσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, να εξαπολύει ένα τρομερό δυνατό και συρτό σουτ, αλλά η μπάλα αφού την βρήκε πρώτα ο Χουάντερσον κατέληξε στο δοκάρι και στα χέρια του Βραζιλιάνου πορτιέρο και πάλι.

Διαγώνιο σουτ του Γκουστάβο στο 54΄ο Μελίσσας μπλόκαρε εύκολα. Στην αρχή της φάσης ο Σέζος όχι απλά δεν έδωσε κάρτα στον Γκίνο αλλά ούτε φάουλ δεν σφύριξε στο σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Δημούτσο.

Στο 72΄ο Βαφέας γύρισε τη μπάλα στον Χουάντερσον με τον έμπειρο τερματοφύλακα να κάνει ένα αστείο λάθος καθώς έπιασε τη μπάλα με τα χέρια. Ο Σέζος σφύριξε αμέσως έμμεσο φάουλ το οποίο εκτελέστηκε με πάσα του Μπερτόλιο προς τον Επστάιν.

Ο Γερμανός σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Απόλλων…

Λίγο πριν συμπληρώσουμε το 80΄ο Μπουλούλης κουβάλησε τη μπάλα όσο έπρεπε, την κατάλληλη στιγμή την έστρωσε στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Σουτ του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή του Μελίσσα, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και βγήκε κόρνερ το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Απόλλων.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα και βρήκε για τρίτη συνεχόμενη φορά νικητή τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος έχει «χτίσει» το δικό του σερί…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία(Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι, Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Σαράνοφ, Καρυπίδης, Ρόμανιτς, Τομάς, Επστάιν, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

 

Απόλλων Σμύρνης(Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριχουέλα, Κύργιας, Βαφέας, Στάθης, Ντεφεντερίκο, Ντούρσο, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Γκίνο.

Αναπληρωματικοί: Άστρας, Κοντοές, Αγροδήμος, Βάρκας, Ναδάλες, Ναζλίδης, Γαρουφαλιάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button