Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βουλγαρικό σενάριο για Τσότσεφ (vid)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βάζουν στη Βουλγαρία την περίπτωση του Ιβαΐλο Τσότσεφ. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Ivailo_Chochev #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βάζουν στη Βουλγαρία την περίπτωση του Ιβαΐλο Τσότσεφ.

Ένας ακόμη παίκτης εμπλέκεται μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από τη Βουλγαρία. Ο λόγος για τον Ιβαΐλο Τσότσεφ, ο οποίος έκανε τρομερή χρονιά φέτος στην ΤΣΣΚΑ 1948. Αν και αγωνίζεται ως χαφ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με 21 γκολ, και 24 τέρματα συνολικά σε 36 παιχνίδια.

«Ο ελληνικός γίγαντας Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει να κινηθεί για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας και μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ Μετόντι Σουμάνοφ.

Ο Τσότσεφ αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι, αλλά έχει έφεση στο σκοράρισμα. Αρχικά αγωνίστηκε στις στις Τσαβντάρ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά το 2014 μεταπήδησε στην Ιταλία. Αγωνίστηκε για μια πενταετία (2014-2019) στην Παλέρμο και στη συνέχεια για μια σεζόν στην Πεσκάρα, πριν επιστρέψει το 2020 στην ΤΣΣΚΑ 1948.

Ο 30χρονος Βούλγαρος χαφ έχει συμβόλαιο έως το 2027, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει προτάσεις για να φύγει εκ νέου στο εξωτερικό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button