Ποδόσφαιρο

Τόσα δίνει για Κουλιμπαλί η Γιουνάιτεντ!

Η Νάπολι αξιώνει γη και ουρανό προκειμένου να αποχωριστεί τον Κουλιμπαλί, με την Γιουνάιτεντ να παρουσιάζεται πρόθυμη να κάνει πράξει τις επιθυμίες της και ακόμη παραπάνω.

Η λύση στο αδιέξοδο που λέγεται αμυντική γραμμή της Γιουνάιτεντ έχει ονοματεπώνυμο, Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Νάπολι διάγει σταθερότατη πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, με τα σωματικά του προσόντα σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική του ευφυΐα να τον κατατάσσουν δικαίως στην λίστα με τους κορυφαίους αμυντικούς της εποχής μας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο των Ναπολιτάνων, με τους Ιταλούς να γνωρίζουν πως ενδεχόμενη πώληση του παίκτη μπορεί να φέρει εκατομμύρια με… ουρά στο Σαν Πάολο που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο ώστε ο σύλλογος να χτυπά τα επόμενα χρόνια στα ίσα την Γιουβέντους στην Ιταλία.

Οι απαιτήσεις των Ιταλών για τον 27χρονο φθάνουν σε ποσά ρεκόρ, ωστόσο στις μέρες μας το χρήμα στο ποδόσφαιρο έχει απλό χαρακτήρα, με τα… 100αρια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε αυτόν τον δρόμο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει (είναι άλλωστε από τους πρώτους διδάξες ελέω Πογκμπά), με την Mirror να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ζητήσει τον παίκτη από την διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» με την τελευταία να ετοιμάζεται να προσφέρει ποσό που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο ρεκόρ για αμυντικό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button