FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρεις «κυανόλευκες» αποκρούσεις στις καλύτερες του πρώτου γύρου!(vid)

Είναι γνωστό και φέτος, πως ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει μία εξαιρετική τετράδα τερματοφυλάκων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις «κυανόλευκες» επεμβάσεις μέσα στις καλύτερες του πρώτου γύρου. Για πάμε να τις δούμε.

Μπόγιαν Σαράνοφ, Νίκος Μελίσσας, Παναγιώτης Κατσίκας και Γιώργος Μπαντής, συνθέτουν και φέτος μία εκπληκτική ομάδα τερματοφυλάκων που υπερασπίζονται επάξια την εστία του ΠΑΣ Λαμία, όποτε αυτό τους ζητηθεί.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι «κυανόλευκοι» τερματοφύλακες έχουν χαρίσει μερικές από τις καλύτερες επεμβάσεις σε αγώνα και εμείς θα σας παρουσιάσουμε με τη βοήθεια του καναλιού στο Youtube «Παίξε Μπάλα» τις τρεις λαμιώτικες επεμβάσεις που μπήκαν στις καλύτερες του πρώτου γύρου.

Η πρώτη είναι του Νίκου Μελίσσα, στον αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης. Ο Τόνσο εκτελεί το κόρνερ από τα δεξιά, ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά και αφού η μπάλα «έσκασε» στο έδαφος είχε πορεία προς τα δίχτυα του ΠΑΣ. Όμως ο Μελίσσας εκτινάχθηκε και κράτησε το 0-0.

Δεύτερη απόκρουση, είναι του Μπόγιαν Σαράνοφ, στον αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΣ Λαμία. Ο Αμίρι Κούρντι γίνεται κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά κάνει τη σέντρα-σουτ και αυτή έχει πορεία προς τα δίχτυα. Ο Σέρβος γκολκίπερ όμως με μία εκπληκτική επέμβαση έσωσε την ομάδα, από ένα τυχερό αλλά και ωραίο γκολ (αν έμπαινε).

Τρίτη και τελευταία επέμβαση είναι και πάλι του Σαράνοφ. Αυτή την φορά στον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία. Ο Οικονόμου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πόνσε, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του ΠΑΣ, έκανε το πλασέ αλλά ο Σέρβος τερματοφύλακας με εντυπωσιακή εκτίναξη του είπε «όχι».

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες αποκρούσεις:

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button