Άλλα αθλήματαΠόλο

Νίκη-ανάσα ο ΝΟ Χίου

Υπερπολύτιμη νίκη – ανάσα πέτυχε ο ΝΟ Χίου Astra Airlines στην έδρα του, στο Ιωνικό κολυμβητήριο, με 9-8 επί του ΝΟ Χανίων, μια νίκη η οποία τον κρατά μεν στην 11η θέση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών, αλλά σε απόσταση ενός βαθμού από τον 10ο ΓΣ Περιστερίου και του δίνει ελπίδες εν όψει της πιθανότατης συμμετοχής και των δύο στα πλέι άουτ.

Η νίκη αυτή, που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του νησιού της μαστίχας. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα, που είχε για πρώτη φορά και τους δύο ξένους της στη διάθεσή της (Ρουστάμοφ, Ρούντα) έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 7-4 και άντεξε στην αντεπίθεση του ΝΟ Χανίων, ο οποίος μείωσε στο γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου (8-7), όμως δεν κατάφερε να φτάσει το θετικό αποτέλεσμα. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα της Χίου ήταν ο νεοαποκτηθείς Ρούντα με 4 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο προπονητής του ΝΟ Χανίων Ηλίας Μαχαίρας.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 1-3, 1-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Σ., Ρουστάμοφ 2, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σ. 2, Ρούντα 4, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος 1, Νάστραν 3, Παπαδόπουλος Τρ., Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button