FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το 2019… και το πάρτι διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία!

Το 2019 εξελίσσεται σε ένα πάρτι… διαρκείας για τη Λαμία, καθώς ήδη έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της μεταμόρφωσης, να επισημάνουμε ότι μέσα στο 2018 είχε κάνει όλες κι όλες τρεις νίκες σε 16 επίσημα παιχνίδια στην έδρα της! Και οι ομάδες που νίκησε μέσα σε διάστημα 20 ημερών είναι δύο φορές ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Απόλλων.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Λαμία συμπληρώνει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα της μέσα σε 13 μέρες! Έπαιξε Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και παίζει και Σάββατο 2 Φεβρουαρίου! Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, σε 13 ημερολογιακές μέρες τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας!

Τώρα η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχεται τον Παναιτωλικό και αν τον νικήσει, θα τον ξεπεράσει στη βαθμολογία!

Η Λαμία έχει κάνει 11 νίκες στην ιστορία της στη Super League Σουρωτή. Η πρώτη ήταν με 3-1 μέσα στην Τρίπολη και από εκεί και πέρα και οι 10 που ακολούθησαν ήταν στο γκολ! Στο γήπεδό της και οι οκτώ που έχει κάνει είναι στο γκολ!

Από την άλλη πλευρά το 2019 δεν ξεκίνησε καλά για τον Παναιτωλικό. Έκανε χαρούμενα Χριστούγεννα με το “διπλό” στο “Κλ. Βικελίδης”, αλλά από εκεί και πέρα μετράει δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Και ενώ από τα πρώτα 15 παιχνίδια μόνο σε δύο δεν είχε σκοράρει, τώρα δεν έχει βάλει γκολ στα τρία τελευταία.

Κάτι τέτοιο έχει να του συμβεί σχεδόν τέσσερα χρόνια! Ήταν από τον Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο του 2015, όταν δεν σκόραρε σε έξι διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στα τρία παιχνίδια τους ως τώρα στη μεγάλη κατηγορία, έχουν δύο ισοπαλίες και ο Παναιτωλικός νίκησε τον περασμένο Απρίλιο στην έδρα του. Για οποιαδήποτε κατηγορία η Λαμία έχει να νικήσει τον Παναιτωλικό από τον Μάρτιο του 2005, 1-0 για την Γ’ Εθνική με γκολ του Ανδρέα Επίσκοπου στο 90′.

Το περσινό παιχνίδι στη Λαμία είχε τρεις αποβολές!

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Παναιτωλικού: 1

 

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Παναιτωλικού: 0

 

Στον πρώτο γύρο

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 19.00

Παναιτωλικός – Λαμία 2-2

(27′ σουτ Μασούρεκ, 88′ σουτ Μανά – 74′ σουτ Επστάιν, 90′ σουτ Αντέτζο. Ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι του Μαστούρ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button