Άλλα αθλήματα

«Συλλέκτης» μεταλλίων η Γεωργία Χατζηγεωργίου!(pics)

Στην Βουδαπέστη βρέθηκε η Γεωργία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μάστερς της ΦΙΝΑ το οποίο διεξήχθει απο 13-18 Αυγούστου 2017.

Η Αθλήτρια του Ολυμπιακού και πρωτοπόρος στην Ελλάδα στο θεσμό των Μάστερς της κολύμβησης ήταν για άλλη μια φορά συνεπής στο ραντεβού της με τος διακεκριμένες επιδόσεις αλλα και τα μεταλια .

Για άλλη μια φορά η πολυνίκης και συλλέκτης μεταλλίων στα παγκόσμια πρωταθλήματα Μαστερς σάρωσε στην κατηγορία της και επέστρεψε με δυο ασημένια ένα χάλκινο κ μια Τετάρτη θέση στις αποσκευές της πιστοποιώντας την συνέπεια της ως αθλήτρια την βελτίωση της ως προπονήτρια αλλα και κρατώντας ψηλά την σημαία της χώρας μας ταυτόχρονα με την φανέλα του Ολυμπιακού όπως μας εκπροσώπησε στους αγώνες masters.

Πιο συγκεκριμένα η Γεωργία σε ένα πρωτάθλημα που είχε 12.000 αθλητές τους πιο πολλούς απο κάθε προηγούμενο κατέκτησε τις εξής θέσεις : Δεύτερη θεση στα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 1′.00″.45 Επίσης την δεύτερη θέση στα 200 ελεύθερο με χρόνο 2′.13″.43 Την τρίτη θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 27″.81.

Και τέλος την τέταρτη θέση στα 200 μέτρα μικτή ατομική με χρόνο 2′.34″.01 Οι χρόνοι της αποτελούν επίσης και παννελήνια ρεκόρ στην κατηγορία της και ειναι επίσης και οι καλύτεροι της που έχει πετύχει στα συγκεκριμένα αγωνίσματα. Έτσι μετά το Μοντρεαλ και το Καζάν η Γεωργία ,κατάφερε να ειναι εκτός απο πρωτοπόρος του θεσμού για την Ελλάδα να ειναι και η κορυφαία σε αριθμό μεταλλιων ανάμεσα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει σε αυτά τα πρωταθλήματα με σύνολο 8 μεταλλιων.!!

Επίσης σημαντική ήταν η πλήρης υποστήριξη απο προπονητικής και τεχνικής άποψης απο το σωματείο της Γεωργίας τον Ολυμπιακό σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών τον ΣΠΎΡΟ ΜΠΙΤΣΑΚΗ .

Ταυτόχρονα την Γεωργία κάλυψαν με αθλητικά ειδη η εταιρεία κολύμβησης FAB Sports, την εταιρεία Trionz HELLAS με τα βιομαγνητικα προϊόντα της, και επίσης την εταιρεία Suunto HELLAS, Shop and Trade, που με τους εκπροσώπους της στην Ελλάδα συνέδραμε τη Γεωργία παρέχοντας της το καλύτερο ρολόι suunto spartan ultra που την διευκόλυνε στην βελτίωση των προπονήσεων της μιας και είχε αναλάβει σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού την προετοιμασία της και εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια βελτίωση των χρονων της χωρις τους τραυματισμούς που την επιβάρυναν τα προηγούμενα χρονια.

Το επόμενο ραντεβού της Γεωργίας ειναι το επερχόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης μαστερς που θα γίνονταν Σλοβενία το Σεπτέμβριο του 2018 και ανάλογα με την υποστήριξη που θα έχει θα προσπαθήσει να κολυμβήσει και στο αμερικανικό πρωτάθλημα κολύμβησης μαστερς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button