Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματσάρα… με “αγγλικό” σκορ στη Μεγάλη Βρύση!

Για την 14η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε τον ΑΟ Φραντζή.

Μία δύσκολη νίκη πήρε η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης επί του ΑΟ Φραντζή μέσα στην έδρα της.

Το σκορ 6-5 αποδεικνύει πως και οι δύο ομάδες ήθελαν το παιχνίδι και το πάλεψαν έως το τέλος αλλά εν τέλει η Θύελλα ήταν αυτή που πήρε το τρίποντο έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούπρα, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στο σύνολο.

Το ματς:

Το σκορ του άνοιξε μόλις στο 2′ του αγώνα, όταν μετά από φάουλ γέμισμα ο Φαφούτης με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 κερδίζοντας στον αέρα αμυντικούς και τερματοφύλακα.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του ΑΟ Φραντζή…

Στο 5′ ο Σκούρας εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Μακκα να κάνει ασταθές απόκρουση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και μετά στα χέρια του τερματοφύλακα της Θύελλας.

Η απάντηση της μεγάλης Βρύσης ήρθε ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Τσούπρας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η Θύελλα όμως δεν έμεινε εκεί και ακριβώς ένα λεπτό μετά έκανε το 2-1 δυνατό σουτ του Ραχουτη μέσα από την μεγάλη περιοχή του Τσιγκόπουλου,  ύστερα από ασίστ του Πρίφτι.

Τρία γρήγορα γκολ για τις δύο ομάδες οι οποίες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τις δύο ομάδες με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά όμως ο Τσουπρας είχε ένα ακόμη γκολ για την άμυνα του Φραντζή, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, γράφοντας το 3-1 ήδη από το πρώτο ημίχρονο.

Δεύτερο γκολ για τον μεσοεπιθετικό της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Το Φραντζή προσπάθησε να απείλησε με ορισμένα πολύ καλά σουτ αλλά κανένα δεν βρήκε στόχο.

Το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε ο ΑΟ Φραντζή απέδωσε καρπούς στο 43′ όταν ο Σκούρας έκανε εκπληκτική πάσα στον Αρβανίτη ο οποίος με κλασική κίνηση σέντερ φορ έκανε το 3-2.

Αλλά και πάλι η απάντηση για τη Θύελλα ήρθε από τον Τσουπρα, ο οποίος έβαλε το τρίτο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και τέταρτο για την ομάδα του.

Το ημίχρονο έληξε με ένα ακόμη γκολ για το Φραντζή με τον από τον Ζαγκανά με πολύ ωραίο σουτ, κερδίζοντας τον Μακκα για τρίτη φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ξεκίνησε για τη Θύελλα όπως τελείωσε. Ο Ραχουτης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Ζαλαώρας πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και έκανε το 5-3.

Και ενώ είχαμε συνηθίσει να υπάρχει απάντηση από το Φραντζή σε κάθε γκολ των γηπεδούχων, ήρθε και άλλο γκολ από την Μεγάλη Βρύση όταν ο Κραβαρίτης έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Κοπάνη του ΑΟ και με πλασέ έβαλε ένα εύκολο γκολ.

Αν και άργησε το Φραντζή απάντησε τελικά στα γκολ της Θύελλας με πλασέ του Σουβαλιώτη, ο οποίος έγραψε το 6-4 σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό παιχνίδι.

Πολύ καλή ενέργεια για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον Αρβανίτη να πατάει περιοχή να πασάρει στον Ζαγκανά αλλά το σουτ του τελευταίου κόντραρε στα σώματα.

Σουτ του Επίσκοπου στο 80′ πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Κοπάνη.

Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί όμως. Ο Κωστάκης εκτέλεσε φάουλ λίγο κάτω απο το κέντρο για το Φραντζή, επί της ουσίας έκανε γέμισμα αλλά ο Μακκας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης με την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια και να καταλήγει στα δίχτυα του για το 6-5.

Ο Επίσκοπος πήγε και πάλι να απειλήσει με σουτ από μακρινή απόσταση καθώς είδε τον Κοπάνη να είναι εκτός τέρματος αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το 6-5 όμως ήταν το τελικό σκορ…

Οι συνθέσεις:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button