FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψηλά το κεφάλι! Λαμία είσαι!

Όπως τόνισε χαρκτηριστικά και ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία στη συνέντευξη Τύπου του ΔΑΚΛ, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα!

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να τα διαχειριζόμαστε όλα τα αποτελέσματα και να μην ρίχνουμε τα μούτρα μας με την πρώτη στραβή.

Η ομάδα ήταν κουρασμένη σήμερα, φάνηκε αυτό από το πρώτο λεπτό. Ηττήθηκε με 0-2 και σίγουρα αυτή η ήττα ήρθε σε ένα κομβικό σημείο για τη Λαμία.

Θα μπορούσε το τεχνικό επιτελείο να είχε διαχειριστεί λίγο καλύτερα το ρόστερ και να έπαιρναν ευκαιρίες σήμερα παιδιά τα οποία δεν τις έχουν πάρει.

Ίσως να βοηθούσε αυτό, αν για παράδειγμα έπαιζε βασικός ο Ασίγκμπα για να δώσει ανάσες στον Βασιλαντωνόπουλο ή ο Καραγκούνης να έπαιρνε τη θέση του Καραμάνου, ο οποίος φάνηκε σήμερα να είναι χαμένος και δικαιολογημένα μετά από τόσα ματς.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και θα σίγουρα θα υπήρχε λόγος όπου ο Μάκης Χάβος δεν το έκανε. Δεν μπορεί να τον κατηγορίσει κανένας. Μην ξεχνάτε πως έχουμε περάσει πολύ χειρότερα σκηνικά ως ΠΑΣ Λαμία, τα προηγούμενα χρόνια, με ήττες έχοντας τα χέρια κάτω και με νίκες χωρίς να παίξει ούτε καν καλό ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι να σηκώσει η ομάδα ξανά το κεφάλι ψηλά, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, να συνεχίζει να «μάχεται» και τα θετικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν ξανά.

Λαμία είσαι!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button