FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ροτέισον άμεσα!

Η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, υπογράμμισε στον Μάκη Χάβο τι πρέπει να κάνει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό καθώς και στα επόμενα ματς.

Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να απαξιώσουμε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, θα θέλαμε να σημειώσουμε μερικά ζητήματα όσο αφορά τον ΠΑΣ Λαμία.

Μετά την εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Παναιτωλικό η «κυανόλευκη» ομάδα, σίγουρα ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν όντως ο στόχος της Λαμίας είναι η παραμονή της στη SuperLeague.

Μία ομάδα χωρίς ανάσες…

Η βασική ομάδα είναι εμφανώς κουρασμένη, οι παίκτες έχουν παίξει μέσα σε έναν μήνα 6 αγώνες και μάλιστα τον έναν μετά τον άλλον και με ομάδες δυνατές και ποιοτικές όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Άρης.

Την Τετάρτη η Λαμία καλείται να δώσει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, παίζοντας απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρέπει όμως να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον αγώνα, όχι αυτόν καθαυτόν αλλά στην σωστή μεταχείριση του ρόστερ και της βασικής ενδεκάδας.

Η ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση αυτή την στιγμή έχοντας 20 βαθμούς στη SuperLeague και στις επόμενες αγωνιστικές έρχονται αγώνες κομβική για την παραμονή του ΠΑΣ στην κατηγορία με αντιπάλους όπως η Ξάνθη (εκτός), ο ΟΦΗ (εκτός), η ΑΕΛ (εντός), ο Λεβαδειακός (εκτός), ο ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ο Αστέρας Τρίπολης (εκτός) και ο Πανιώνιος (εντός).

Ένα «πακέτο αγώνων» που αν μαζευτούν οι απαραίτητοι βαθμοί, τότε η ομάδα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.

Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να γίνει και το ανάλογο ροτέισον στην ομάδα. Όπως είπαμε και πιο πάνω, η ομάδα είναι κουρασμένη και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να πάρουν αρκετοί βασικοί ανάσες, καθώς θα πρέπει να μπει το Κύπελλο σε δεύτερη μοίρα.

Εκτός αυτού, ιδανικό θα ήταν να πάρουν λεπτά συμμετοχής παίκτες οι οποίοι είναι παροπλισμένοι εδώ και καιρό, τους οποίους σίγουρα θα χρειαστεί η ομάδα στον «Γογλοθά» που έχει να ανέβει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button