Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Μαραντόνα θα πάρει τον Μέσι να του εξηγήσει τι εννοούσε»

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι ο πελάτης του θα πάρει τηλέφωνο τον Μέσι, για να του απολογηθεί για τα σκληρά λόγια που είπε προ ημερών για εκείνον.

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε πριν από λίγες μέρες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για τον Λίονελ Μέσι, τονίζοντας, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης κάποιος που πάει τουαλέτα 20 φορές πριν από ένα ματς.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, τα λόγια του πελάτη του ερμηνεύθηκαν λάθος, ενώ αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο θα πάρει τηλέφωνο τον Μέσι για να του ζητήσει συγγνώμη και να του εξηγήσει τι ήθελε να πει.

«Ο Μαραντόνα θα τηλεφωνήσει στον Μέσι για να του εξηγήσει τι ήθελε να πει. Ο Ντιέγκο είναι λυπημένος, τον πόνεσαν πολύ όσα είπε ο Κέμπες. Αυτός πάντα υποστήριζε την εθνική. Αυτό που ήθελε να πει είναι να μην τρελαίνουν κι άλλο τον Μέσι, ότι δεν είναι ηγέτης, αντίθετα από ό,τι ειπώθηκε. Δεν έχει την ευθύνη της τωρινής αποτυχίας», εξήγησε ο Μόρλα.  Ο Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες ήταν ένας από αυτός που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μές, αφότου άκουσε τα λόγια του Μαραντόνα.  «Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο Μαραντόνα είναι πρόβληα γιατί δεν σέβεται. Αυτόν τον σεβάστηκαν, έχασε έναν τελικό στην Ιταλία και κανείς δεν του είπε τίποτα», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της εθνικής Αργεντινής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button