FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Έφτασε στην πηγή… αλλά δεν ήπιε νερό” η Κ17!

Για την 19η αγωνιστική της Super League Κ17, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας τον Άρη.

Μία άδικη ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 στον αγώνα για την 19η αγωνιστική της Super League Υποδομών από την ομάδα του ΑΡΗ με σκορ 0-1.

Η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή ήταν εμφανώς καλύτερη, είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ όμως ένα πέναλτι ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Θα ακολουθήσει και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση, καθώς και οι φάσεις με το γκολ.

Το ματς:

Μόλις στο 4′ ο Νικολόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Τσιάτσο ο οποίος πάτησε περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παρίση.

Στο 13′ η πρώτη ευκαιρία του Άρη ήταν και η σημαντικότερη μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι.

Ο Πάγκος έκανε πολύ ωραία ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους του μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, πάσαρε στον Γραμμένο ο οποίος σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τρόπουλου.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαϊμπερτ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Βασιλόπουλο ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα μετά και από παρέμβαση του Τρόπουλου κατέληξε στο δοκάρι με τους αμυντικούς να απομακρύνουν.

Στο 24′ φάση για τη Λαμία, όταν ο Γεμενής έβγαλε ωραία πάσα στον Νικολόπουλο αυτός είχε χώρο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 41′ η Λαμία είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι. Γιαννακάκος και Νικολόπουλος συνεργάστηκαν άψογα, ο δεύτερος πάτησε περιοχή πάσαρε έγκαιρα στον πρώτο και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Παρίση από πλεονεκτική θέση.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αν και ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με πίεση ψηλά η πρώτη καλή φάση ήταν για τον ΠΑΣ Λαμία, με το σουτ από πλάγια θέση του Νικολόπουλου, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή πίεζε και στο 68′ ο Γεμενής έκανε και πάλι το σουτ με τον Παρίση να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.

Στο 70′ ήρθε η καλύτερη ευκαιρία του Άρη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Σέντης έκανε λάθος απομάκρυνση, Σαϊμπερτ επωφελήθηκε πήρε την μπάλα έβγαλε τετ α τετ τον Γραμμένο ο οποίος σούταρε αλλά ο Τρόπουλος απομάκρυνε σωτήρια. Η μπάλα όμως είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Γεωργούσης με προβολή έδωσε την ομάδα του πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της Λαμίας.

Στο 74′ ο Ματθαίου βγήκε με τη σειρά του τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ, χάνοντας την ευκαιρία για το 1-0.

Και πάλι ο Ματθαίου για τη Λαμία στο 79′, έκανε εκπληκτική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους του βρέθηκε σε θέση βολής αλλά προτίμησε από το να σουτάρει να πασάρει στον Νικολόπουλο και χάθηκε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία…

Δυστυχώς ένα λάθος του Χύσκα, έφερε τον Άρη στην περιοχή του Τρόπουλου, ο Τσιάτσος χωρίς να το θέλει πατάει τον επιθετικό στο πίσω μέρος του ποδιού και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε Γραμμένος ευστοχώντας για το 0-1, ενώ ο αμυντικός του ΠΑΣ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια την κόκκινη.

Εντελώς άδικο το σκορ καθώς η φθιωτική ομάδα ήταν αυτή που πίεζε, είχε τις κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν στάθηκε τυχερή για να σκοράρει.

Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav
dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button