Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Και δίπλωμα έχει, και δεν έμαθε μπάλα στο Football Manager»: Επικό τρολάρισμα Σάλτσμπουργκ σε Ρεμς!

Καζούρα... από το πουθενά για τη Ρεμς από τη Σάλτσμπουργκ στα social media.

Καζούρα… από το πουθενά για τη Ρεμς από τη Σάλτσμπουργκ στα social media.

Η αλήθεια είναι πως… beef ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Ρεμς δεν περιμέναμε να δούμε!

Και πιθανότατα ούτε πρόκειται, ωστόσο μία σειρά δημοσιεύσεων στο Twitter του αυστριακού θα μπορούσε να γίνει η σπίθα για μια απολαυστική, χαβαλετζίδικη κόντρα.

Και εξηγούμαστε. Στον λογαριασμό της ομάδας, αναρτήθηκε μία φωτογραφία του προπονητή, Ματίας Γιάισλε, ο οποίος την έχει οδηγήσει σε ένα αήττητη σερί 20 αγώνων στην αυστριακή Bundesliga – ενώ παράλληλα ήταν ο νεαρότερος τεχνικός σε ομάδα που έπαιξε φέτος στην Ευρώπη.

Θέλοντας λοιπόν να τον αποθεώσουν, στη Σάλτσμπουργκ τόνισε πως «πληρώνουμε… 0 λίρες για κάθε ματς επειδή έχει δίπλωμα», προτού προσθέσουν σε σχόλιο ότι «απ’ όσο ξέρουμε, δεν έμαθε προπονητική στο Football Manager, αλλά θα μπορούσε να τα πάει κι εκεί καλά».

Στην τελευταία ατάκα παρατηρείται και λογοπαίγνιο με το όνομα του Γουίλ Στιλ, με τον προπονητή της Ρεμς να βλέπει την ομάδα του να ηττάται για πρώτη φορά μετά από 19 ματς πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή (19/03).

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κόουτς δεν έχει ακόμη το απαιτούμενο δίπλωμα, με την ομάδα του να πληρώνει πρόστιμο για κάθε αγώνα όπου την καθοδηγεί, ενώ η σχέση του με το Football Manager έχει επίσης απασχολήσει – αν και ο ίδιος αποστασιοποιήθηκε πρόσφατα.

Για την ώρα, ούτε ο Στιλ, ούτε η Ρεμς έχουν απαντήσει στο τρολάρισμα της Σάλτσμπουργκ…

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button