FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι Φαντομάδες εξηγούν τον λόγο για τον οποίο βρέθηκαν στην ταράτσα!(pic)

Διαβάστε τον λόγο για τον οποίο οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, οι Φαντομάδες δεν βρέθηκαν στο πέταλο του ΔΑΚΛ όπως βρίσκονται σε κάθε αγώνα της φθιωτικής ομάδας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση, χωρίς σχολιασμούς για να μην μας παρεξηγήσουν μερικοί:

ΛΑΜΊΑ-ολυμπιακός 3-3! ΑΡΧΙΚΆ ΘΑ ΣΤΑΘΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΈΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ! Για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με πολλές απουσίες βασικών παιχτών,σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και ανάμεικτα συναισθήματα,με το 2ο γκολ των φιλοξενούμενων να χαρακτηρίζεται ως πεντακάθαρη και εμφανέστατη φάση καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΌΛΗ η μπάλα παρευρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου και λανθασμένα το μέτρησε το κοράκι,ΠΉΡΑΜΕ άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο ολυμπιακός.. ΩΣΤΌΣΟ ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ! ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ! ΜΕ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΣΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΆΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΛΑΜΙΆΡΑ ΜΑΣ!
Τώρα για πάμε στα καυτά ζητήματα του τελευταίου 24ωρου που απασχολούν τον απλό φίλαθλο κόσμο της Λαμίας αλλά ΚΥΡΊΩΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΚΟΜΜΆΤΙ.. ΧΘΕΣ ώρα 12:00 μέλος μας παρευρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΌΠΩΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΑΤΣ ΜΊΑ ΜΈΡΑ ΠΡΊΝ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ.. Ο κ.τσικνής ο οποίος πριν 3 μήνες είχε παρευρεθεί στο κλαμπ μας με το κ.Καζναφέρη (τον τότε γενικό αρχηγό της ομάδας), έπειτα από μία συζήτηση που είχαμε και η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα είχε συζητηθεί το θέμα των εισιτηρίων όπως γίνεται μεταξύ κάθε οργανωμένου κινήματος και της αντίστοιχης διοίκησης.. Τότε λοιπόν ΜΕ ΕΓΓΎΗΣΗ (ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΛΌΓΙΑ) του Κ.ΤΣΙΚΝΉ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΑΓΏΝΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΎΜΑΣΤΑΝ ΦΘΗΝΌΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΚΥΡΊΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΈΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΈΡΑΣΕ..
ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΓΏΝΑ ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΑ ΉΤΑΝ ΆΨΟΓΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΆΝΩΘΕΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΉ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΆ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ ο ολυμπιακός… Ως γνωστοί στο κόσμο για το ενδιαφέρον τους και την άψογη εξυπηρέτηση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΩΝ μελών και υπαλλήλων της ΠΑΕ προς ΌΛΟΥΣ τους φιλοξενούμενους που έρχονται στο δακ ΚΑΙ ΒΡΊΖΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΛΕΠΤΌ ΕΜΆΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ, μας ενημέρωσαν πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΠΩΘΟΎΝ ΦΤΗΝΆ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΛΎΣΗ ΝΑ ΜΠΟΎΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ ΌΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΆΝΕΙ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΌΧΙ Η ΊΔΙΑ Η ΠΑΈ..
ΑΝ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΚΆΝΔΑΛΟ ΤΌΤΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ? ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ,ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΉΔΕΣ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΊ.. ΔΕ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΌΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΌΣ ΤΑ ΑΡ@@@ΙΑ.. ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΈΤΑΛΟ ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΠΡΊΝ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΕΣΆΣ… ΉΜΑΣΤΑΝ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΕΙ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΜΕ Η ΧΩΡΊΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΈΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΘΈΛΕΤΕ ΣΤΑ ΕΚΤΌΣ ΈΔΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΟΣ ΜΑΣ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΞΈΡΕΤΕ.. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ! 
ΌΛΟΣ ΚΌΣΜΟΣ ΠΛΈΟΝ ΞΈΡΕΙ!
ΌΣΟ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΡΟΥΦΙΆΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙΣ ΚΑΛΌΣ ΚΑΙ ΈΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΑΓΏΝΑ ΣΤΟ ΠΈΤΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΌΨΕΙΣ ΦΆΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΈΨΕΙΣ ΣΤΟΝ “ΑΝΏΤΕΡΟ” ΜΗΝ ΞΑΝΆ ΤΟΛΜΉΣΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΕΝΤΌΣ ΈΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ!
Υ.Γ. ΚΎΡΙΕ ΜΕΓΑΛΟΜΈΤΟΧΕ ΠΑΝΟΥΡΓΊΑ ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ ΓΙΏΡΓΟ ΠΟΝΤΊΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΈΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΈΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ!
ΠΆΡΤΕ ΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΏΞΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΆ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ!
ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΎ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΤΡΌΠΟ..
Η ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΑΙΡΊΑ, ΈΧΕΙ ΛΑΌ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΊΑ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button