ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «δήμιος» της Λαμίας που ήρθε για να την «σώσει» (pics+vids)

Την έχει πληγώσει αρκετές φορές... όμως τώρα ήρθε για να την σώσει!

Την έχει πληγώσει αρκετές φορές… όμως τώρα ήρθε για να την σώσει!

Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς…

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων έλαβε τέλος τις προηγούμενες ημέρες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος, αν και αρχικά είχε βγει προς τα έξω πως δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα της Φθιώτιδας, ψάχνοντας κάτι καλύτερο, δηλαδή εξωτερικό, τελικά πείστηκα και φόρεσε τα «κυανόλευκα».

Πρόκειται όμως για έναν παίκτη αρκετά γνωστό στο κοινό της Λαμίας, όχι από το πέρασμά του από την ΑΕΚ ή τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά από το πέρασμά του από την ΑΕΛ.

Ο «Ντέλε» τα προηγούμενα χρόνια, όταν φορούσε τα «βυσσινί» της θεσσαλικής ομάδας είχε «σκοτώσει» την ομάδα της Φθιώτιδας ουκ ολίγες φορές.

Ήταν για αρκετά ματς ο πραγματικός «δήμιος» της Λαμίας….O 26χρονος εξτρέμ έχει καταφέρει να «καρφώσει» τα δίχτυα της «κυανόλευκης» ομάδας 5 φορές.

Το πρώτο του γκολ κόντρα στη Λαμία, το έβαλε σε εκείνο το φιλικό του καλοκαιριού στο «AEL FC Arena», όταν ο Ναζλίδης του είχε περάσει καταπληκτική κάθετη πάσα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Για την ιστορία, ο Ματέι Πόντλογκαρ είχε ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Όμως, ο Ντέλετιτς «χτύπησε» και στο πρωτάθλημα και εκεί πόνεσε πολύ… Ήταν η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ υποδεχόταν την Λάρισα και ο Σέρβος εξτρέμ με δύο δικά του γκολ, έδωσε τεράστιο διπλό στην ομάδα του και την βαθμολογική ανάσα που αναζητούσε τότε.

Γκολ όμως είχε πετύχει και τον αγώνα του «AEL FC Arena». Τότε ο Τσούκαλος είχε σκοράρει για το 0-1 στο 81΄αλλά ο Ντέλετιτς ήρθε στο 84΄να σώσει την τότε ομάδα του κάνοντας το 1-1.

Έως τότε, ο ποδοσφαιριστής πλέον της Λαμίας είχε πετύχει γκολ σε νίκη και ισοπαλία της ΑΕΛ κόντρα στους Φθιώτες. Ήρθε όμως και το γκολ του στην ήττα της Λάρισας με 1-2. Σε εκείνο το ματς, η ομάδα του κάμπου είχε προηγηθεί με το τέρμα του Σέρβου για να γυρίσει το παιχνίδι ο Μπαράλες και ο Επστάιν.

Για την ιστορία, ο Μίλος Ντέλετιτς είχε βγάλει την ασίστ στον Μανώλη Μπέρτο για να κάνει ο Έλληνας αμυντικός το 0-1 στο ΔΑΚ στον αγώνα πρωταθλήματος το 2019.

Πλέον ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του στην ήττα με 1-2 από τον Βόλο και όλοι στη Λαμία περιμένουν πολλά από αυτόν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button