FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

To «πρέσινγκ» του Αστέρα και οι κινήσεις της Λαμίας!

«Τρέχει» για να προλάβει ο ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά την περίπτωση του Φακούντο Μπερτόλιο.

Η Λαμία φέτος διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στην ιστορία της. Παίκτες με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, έμπειροι, τεχνίτες και πάνω απ΄όλα «μαχητές».

Ίσως ο πιο ποιοτικός αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ο «κινητήριος μοχλός» της επίθεσης του ΠΑΣ, τροφοδοτεί τα άκρα ενώ μοιράζει ασίστ στον «συνήθη ύποπτο» της επίθεσης τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Η αγωνιστική κατάσταση του Μπερτόλιο, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και από άλλες ομάδες της SuperLeague, για τον λόγο αυτό η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του.

Όμως, ένα δημοσίευμα του «sportime», αναφέρει πως την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή καλοβλέπει και ο «πρώην» Αστέρας Τρίπολης.

Μάλιστα αναφέρει πως τον Ιανουάριο έχει ένα αρκετά πιεστικό «πρέσινγκ» από την ομάδα της Αρκαδίας στον Αργεντινό, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την φθιωτική ΠΑΕ.

Στον Αστέρα, είχαν τον Μπερτόλιο ως τον τέλειο αντικαταστάτη του Μάρτιν Τόνσο, αλλά στη Λαμία δεν φαίνεται να έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν τον MVP τους μέχρι στιγμής να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για ανανέωση του συμβολαίο του και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα πάνω στο θέμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button