Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Esperos Lamias BC fan club: «Δίκαια ηττηθήκαμε αλλά… με κάποιο κέρδος»

Ο Έσπερος Λαμίας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΓΣ Φαρσάλων και το Esperos Lamias BC fun club, κάνει το ταμείο της ήττας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του club:

Την Κυριακή 10-02-2019,στο κλειστό Φαρσάλων, διεξήχθη ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΑ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ .

Η διακύμανση του σκορ ήταν : (19-16)(43-31)(69-52), και τελικό (79-66).

Δεν υπάρχουν ,’’καλές ήττες’’.

Βέβαια χθές απέναντι μας, είχαμε μία πολύ καλή ομάδα του ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, η οποία έχει στην σύνθεσή της πολλούς έμπειρους αθλητές ,που είχαν πολυετή θητεία σε Α1 και Α2 εθνική κατηγορία, γνωρίζοντας τι σημαίνει ΠΡΕΠΕΙ ,στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εμείς ως Έσπερος Λαμίας, ,εμφανώς επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς παικτών κατά την διάρκεια της εβδομάδας, παρόλο που ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι ,δεν μπορέσαμε να έχουμε διάρκεια σταθερής και καλής απόδοσης σε όλα τα δεκάλεπτα και φυσιολογικά ηττηθήκαμε δίκαια.

Πρέπει να σημειώσουμε επί πλέον ότι στο παιχνίδι η διαιτησία των κκ Σιμητόπουλο και Αγραφιώτη ήταν πολύ καλή, και σε κανένα σημείο του αγώνα τα σφυρίγματά τους δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας ,να σημειώσουμε ότι στον αγωνιστικό μαραθώνιο και την προσπάθεια της ομάδας ως νεοφώτιστη, να παραμείνουμε στην Β’ Εθνική κατηγορία, είχαμε και ένα μικρό κέρδος.

Οι παίκτες μας με την καλή προσπάθειά τους στο τελευταίο πεντάλεπτο, κατόρθωσαν η ήττα να έρθει με όσο μικρότερη δυνατή διαφορά, από αυτήν που έχασε η ομάδα των ΓΣ Φαρσάλων ,στον πρώτο αγώνα μας. Ευελπιστούμε ότι θα είναι σημαντικό ,για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Καλή μας συνέχεια με υπομονή και σύνεση, μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button