FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα… ΟΦΗ!

Ο δύσκολος μήνας για τον ΠΑΣ Λαμία πέρασε και μάλιστα πέρασε και του άφησε νίκες, βαθμούς και καλές εμφανίσεις. Όμως τώρα πάμε σε έναν αγωνιστικό διάστημα όπου θα έρθουν παιχνίδια κομβικά για την παρουσία των «κυανόλευκων» στη SuperLeague.

Μία πολύ δύσκολη περίοδος τελείωσε για τον ΠΑΣ Λαμία, όταν «έφυγε» και ο Ιανουάριος. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έδωσε πολλά, δύσκολα και «κολλητά» παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα όμως το πρόσυμο ήταν θετικό.

Και βαθμούς πήρε και νίκες έκανε και βαθμολογικά/ψυχολογικά ανέβηκε… είχε πρόγραμμα!

Τώρα όμως, το «καυτό» πρόγραμμα ας πούμε πως ολοκληρώθηκε και οι αγώνες με τους δύσκολους αντιπάλους τελείωσαν.

Παρόλο αυτά έρχονται παιχνίδια κομβικα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ την παρουσία του ΠΑΣ και την επόμενη σεζόν στη SuperLeague.

Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, η Λαμία πάει στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ, μία ομάδα όπου έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με την φθιωτική ομάδα.

Οι κρητικοί έχουν σε 20 αγώνες 17 βαθμούς και βάζοντας μπροστά την έδρα τους, θέλουν να βάλουν δύσκολα στις ομάδες της ουράς και κατά συνέπεια και στον ΠΑΣ Λαμία.

Εννοείται, πως οι δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «κυανόλευκης» ομάδας δεν τελειώνουν στο Ηράκλειο, καθώς έρχονται παιχνίδια όπως με την ΑΕΛ εντός, με τον Λεβαδειακό εκτός, με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός, τον Αστέρα Τρίπολης εκτός και ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με τον Πανιώνιο εντός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button