FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μεγαλώνει» ο ΠΑΣ Λαμία και αυξάνεται η τιμή του!(pics)

Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους που αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεβάζουν αγωνιστικά το προφίλ του ΠΑΣ Λαμία. Η τιμή της ομάδας έχει αυξηθεί όμως;

Έχοντας παίξει ήδη μία χρονιά στη SuperLeague αλλά και 20 παιχνίδια τη δεύτερη σεζόν, μπορούμε να πούμε με μεγάλη ευκολία πως ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Εκτός από τα αποτελέσματα, αυτό το αποδεικνύει και η εικόνα της ομάδας ακόμη και τα οικονομικά προβλήματα ΠΟΥ ΔΕΝ υπάρχουν σε αυτήν, με την ΠΑΕ να έχει καλυμένους (απ΄όσο ξέρουμε τουλάχιστον) τους ποδοσφαιριστές της.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις έχουν ανεβάσει το προφίλ της ομάδας και έχουν κάνει το ΔΑΚ Λαμίας ένα «κάστρο» το οποίο δύσκολα πέφτει.

Με την ποδοσφαιρική τιμή της ομάδας όμως, τι γίνεται;

Ο ΠΑΣ Λαμία και το καλοκαίρι αλλά και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφές, υψηλού κόστους κάτι που έχει ως συνέπεια να αυξηθεί και η τιμή της ομάδας.

Μέχρι και πριν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ποδοσφαιρική αξία της Λαμίας έφτανε τα 7, 5 εκατομύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Oι προσθήκες των Ντάνι Μπεχαράνο, Γιοάν Τομάς, Άνταμ Τζανετόπουλου, Πίτι και Ζαν Λυκ Ασούμπρε αύξησαν την συνολική τιμή του ΠΑΣ.

Πλέον, όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, η συνολική τιμή της ομάδας είναι τα 8,05 εκατ. €. Σχεδόν 1 εκατ. € πάνω απ΄όσο κόστιζε η ομάδα το καλοκαίρι.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά, το κόστος του ρόστερ της Λαμίας. Ποιο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα αλλά και ποιοι στην ουρά;

Τα βελάκια (πάνω & κάτω) που θα βλέπετε δίπλα από κάθε τιμή των ποδοσφαιριστών δείχνουν το αν ανέβηκε ή κατέβηκε η αξία τους. Ο «κύβος» σημαίνει πως έχει μείνει στάσιμος.

Οι πρώτοι πέντε κοστίζουν από 500χιλ€ έως και 400χιλ€:

Στη δεύτερη πεντάδα θα δείτε τους ποδοσφαιριστές που κοστίζουν 400χιλ€:

Έπειτα, θα δούμε τους δέκα επόμενους που η τιμή τους κυμαίνεται από τις 350χιλ€ έως και τις 200χιλ€:

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ουράς, με την μικρότερη ποδοσφαιρική αξία:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button