ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μετράει» η εμπειρία του Καρυπίδη!

Μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, όμως ο Χρήστος Καρυπίδης φαίνεται αρκετά χρήσιμος στον ΠΑΣ Λαμία.

Οι απουσίες «χτύπησαν την πόρτα» του ΠΑΣ Λαμία σε ένα αγωνιστικό σημείο αρκετά κρίσιμο. Η ομάδα μπαίνει σε ένα ακόμη δύσκολο πακέτο αγώνων, με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτή και οι απουσίες είναι πολλές.

Από το παιχνίδι της Ξάνθης, έλλειπαν 6 ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και μάλιστα οι 5 είναι ενδεκαδάτες. Μία από τις πιο σημαντικές ήταν αυτή του Βασίλη Πλιάτσικα. Κανείς δεν θα περίμενε στην αρχή της σεζόν να πούμε κάτι τέτοιο, όμως από τη στιγμή όπου ο Μάκης Χάβος ανέλαβε τη Λαμία, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει περάσει στο κέντρο της άμυνας και πραγματοποιεί μία δεύτερη καριέρα.

Είναι πολύ σημαντικός για την άμυνα, διαθέτει και εμπειρία και καλές τοποθετήσεις κάτι που τα χρειάζεται η ομάδα της Φθιώτιδας.

Το Σάββατο όμως έλειπε και τη θέση του πήρε ο Χρήστος Καρυπίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 8 αγώνες 4 στο Κύπελλο και 4 στο πρωτάθλημα και η χθεσινή του εμφάνιση αποτελεί μία από τις καλύτερες.

Ο 36χρονος σέντερ μπακ, γνωρίζοντας πολύ καλά το γήπεδο των Πηγαδίων, μιας και έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, φάνηκε από την αρχή του αγώνα πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

«Έκοψε» πολλές επιθέσεις, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 3 αποκρούσεις, 4 επεμβάσεις και 4 κερδισμένα φάουλ! Μία πολύ καλή εμφάνιση για τον Καρυπίδη, ο οποίος σίγουρα μπορεί να προσφέρει έως το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button