ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φιλική ισοπαλία για Λαμία και Κηφισιά / Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τζαγκόεφ!

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» την Κηφισιά.

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» την Κηφισιά.

Ο Λεωνίδας Βόκολος άλλαξε αρκετά πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του θέλοντας να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα. Βασικός ξεκίνησε ο Άλαν Τζαγκόεφ ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Οι δύο ομάδες σκόραραν από δύο φορές με το τελικό αποτέλεσμα να γράφει 2-2.

Το ματς:

Στο 12΄ ο Μούλα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τζανετόπουλος είχε παραμείνει στην άμυνα της Κηφισιάς μετά από κόρνερ που είχε κερδίσει η Λαμία, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.

Στο 17΄πανέμορφο τελείωμα του Ακούνια μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-0. Ήταν η σέντρα του Μούλα από τα αριστερά, ο Λόνγκο έπιασε την κεφαλιά ο Κρίστινσον απομάκρυνε αρχικά αλλά εκεί που πήγε η μπάλα ήταν μόνο ο Ακούνια, ο οποίος με ωραίο και δυνατό σουτ απευθείας άνοιξε το σκορ.

Στο 29΄ ωραία κίνηση του Ματέους για τη Κηφισιά από τα δεξιά, ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων πάτησε περιοχή έκανε το σουτ ο Κοσέλεφ απομάκρυνε δύσκολα στην γωνία του, ήρθε ο Οζέγκοβιτς έκανε το πλασέ αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 36΄ ωραία συνεργασία Σνάϊντερλαν και Ματέους και η Κηφισιά ισοφαρίζει. Ο Γάλλος άλλαξε παιχνίδι από το κέντρο προς τα δεξιά στον Ματέους, αυτός έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα με τον μέσο τον Σνάϊντερλαν να γράφει το 1-1.

Λίγο αργότερα, η Κηφισιά κέρδισε κόρνερ ο Ματέους το εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι εκεί όπου βρέθηκε ο Βαφέας ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 40΄ο Ιπαλίμπο σούταρε ο Κοσέλεφ έδιωξε τη μπάλα αλλά στη συνέχεια ο Ματέους πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το 1-2.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-2…

Στο 48΄ωραία σέντρα από τα αριστερά του Αμαράλ, ο Λόνγκο με το κεφάλι βρήκε τον Ακούνια ο ο οποίος έκανε το απευθείας σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 62΄εκτέλεση κόρνερ του Ακούνια από τα δεξιά, ο Κορνέζος πήδηξε πιο ψηλά απ΄όλους στην καρδιά της άμυνας της Κηφισιάς στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Καταπληκτικό σουτ του Μπιφουμά εκτός της περιοχής, ο Κοσέλεφ διώχνει με την γροθιά σε κόρνερ σώζοντας την ομάδα του, στο 69΄.

Στο 80΄ο Τζανδάρης έβγαλε πάσα στον Ρούμπεν Μαρτίνεθ ο οποίος από πλάγια αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ κερδίζοντας τον Κρίστινσον για το 2-2.

Το 2-2 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button